Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii

Posete vs Portofele de Dama

Postat de Larisa 17.07.2015 0 Comentarii

Poseta vs portofel... un fel de "meci al secolului", la care nu as paria prea mult pe nici o parte pentru ca o asemenea disputa, cred eu, nu e posibila, cele doua accesorii fiind complementare si elementare pentru... femei.

Cat despre importanta lor in ochii doamnelor... cred ca ati observat macar o data comportamentul feminin la vazul acestora: sclipirea ochilor si zambetul de pe buze, fiind urmate de studierea lor, parca sub lupa si proba in sine a acestora.   Aceasta industrie este atat de bine dezvoltata, incat toate gusturile si mofturile in materie de genti pot fi satisfacute. Posete de zi, posete de seara; posete elegante, posete sport; posete de birou, posete casual; posete din piele, posete ecologice.

Cu atat de multe variante, rareori reusesc sa iasa din casa fara geanta in mana, nimic de condamnat...pentru ca o poseta bine aleasa defineste tinuta si femeia.
Chiar daca o geanta sau un portofel ar trebui sa vina in ajutorul sexului frumos, fiind bine compartimentate si spatioase, de cele mai multe ori, acestea devin neincapatoare, imediat dupa instaurarea "haosului" cauzat de lucrurile (utile?:) ) pe care le avem la noi zi de zi. 

Dar stim deja vorba celebra: ordinea este singurul lucru pe care nu il veti gasi niciodata intr-o poseta, oricat de bine ati cauta...
     

Lasa un comentariu