Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii

Vacanta pe sfarsite!

Postat de Cami 28.08.2015 0 Comentarii


Ce ar fi sa profitam de putinul timp care ne-a mai ramas pana la inceperea scolilor si sa-i determinam pe cei mici sa-l petreaca in aer liber. Poate tocmai si-au terminat temele de vacanta si e timpul pentru distractie. Cine nu isi aminteste vorbele “Daca iti termini temele de vacanta, esti liber/a sa te joci ce vrei si cat vrei. Acum concentreaza-te la teme!”. Pe atunci cam asta era rasplata mea, imi amintesc ca intr-un an am primit bicicleta mult dorita si nu va pot zice ce fericita si mandra am fost.
 

Sa petrecem putinul timp ce a mai ramas impreuna sa invatam sa sarim coarda, sa jucam golf, putem merge impreuna la strand, sa ne plimbam prin parc cu trotineta preferata fie ea cu Cars, Printese sau Minnie Mouse. Sa alergam bucurandu-ne de vremea frumoasa de afara sau sa ne relaxam la un picnic cu sandwich si un pahar de suc cu Mickey Mouse.

 

Pentru ca se apropie weekend-ul sa ne echipam corespunzator cu slapi, sapca si prosop apoi sa facem o intrecere. Ce ziceti? Cine va ajunge primul la strand?
 

Si ce daca nu este 1 iunie “Ziua Copilului”, Mos Nicolae sau nu este Craciunul, nu putem oferi cadouri copiilor? Surprinde-ti copilul in fiecare zi pentru ca merita sa fie fericit, la randul lui si el te face fericit zambindu-ti in fiecare dimineata. Imi ajunge un singur zambet din partea copilului meu si ziua imi este minunata.

Lasa un comentariu