Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Prosoape Disney

Prosoape Disney

Cele mai variate modele de prosoape pentru copii din gama Disney, cu Mickey Mouse, Minnie Mouse, Spider-Man, Frozen, Cars, Violetta sau Sofia. Prosoapele sunt viu colorate si vesele, putand fi folosite atat acasa dupa baita cat si la plaja.

Produse:
Sortare:
Prosopul Poncho cu doctorita Plusica poate fi utilizat la plaja, la bazinul de inot sau in propria casa. Este confectionat din bumbac 100%. Culoarea predominanta este albastrul.
58,00 lei
Prosop pentru copii ce are imprimate imagini din Star Wars. Este confectionat din bumbac 100%. Se poate utiliza atat la plaja sau la bazinull de inot, cat si in propria baie.
58,00 lei
Prosop de plaja Cars, pentru copii, cu Lightning McQueen si Francesco. Produs Disney, potrivit pentru timp de vara sau pentru baile de acasa. Confectionat din bumbac.
50,00 lei
Prosop pentru plaja, cu imaginea lui Lightning McQueen si prietenii lui din Cars. Prosop special pentru copii, confectionat din bumbac. Dimensiuni: 70/140cm.
50,00 lei