Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Star Wars

Star Wars

In categoria Star Wars gasiti o gama larga de produse pentru copii inspirate din renumitele filme: Razboiul Stelelor. Luptatorii galactici si Darth Vader nu pot lipsi de pe aceste produse, pentru ca baietii sa se poata bucura de lenjeria de pat, micul dejun sau ghiozdanul de scoala.

Produse:
Sortare:
Scaun de camping pentru copii, cu renumitul personaj Darth Vader din Star Wars, Razboiul Stelelor. Acest scaunel pliabil este destinat in primul rand pentru baieti, avand nuante de albastru inchis si rosu.
110,00 lei
Sticla de apa pentru copii, cu imagini din blockbusterul Star Wars. Sticla este realizata din plastic. Culoarea predominanta este rosu. Are un volum maxim de 400 ml.
24,00 lei
Set mic dejun Star Wars, ce contine 3 piese: o farfurie plata si una adanca, precum si o cana. Produsele sunt realizate din portelan, astfel incat se pot folosi fara probleme si la cuptorul cu micounde.
59,00 lei
Patura moale si pufoasa la atingere, cu imaginea lui Darth Vader si luptatorii galactici din filmul foarte cunoscut Star Wars, Razboiul Stelelor. Patura este destinata in special baietilor si are o marime de 100x150 cm.
41,00 lei