Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Portofele

Portofele

Pentru femei, portofelul este aproape la fel de important ca si poseta. Cu cat mai multe compartimente, cu atat mai bine, trebuie sa fie loc atat pentru toate cardurile de cumparaturi si pentru cele de reducere primite de la toate magazinele frecventate. Portofelele din piele sunt cele mai durabile, ele fiind disponibile in foarte multe forme si nuante pentru a putea fi asortate cu poseta si cu tinuta. In aceasta categorie mai gasiti si portofele din material textil, pentru cei care prefera modele mai jucause.

Portofele
5.00/5, Bazat pe 2 recenzii. 5.00/5 | Bazat pe 2 recenzii.
Produse:
Sortare:
Portofel pentru femei in culori vesele, pline de viata. Portofelul este realizat din piele naturala combinata cu pielea ecologica, intr-un stil foarte modernist si elegant.
129,00 lei
Portofel da dama, din piele naturala de culoare maro. Atent prelucrat in Italia, cu mare atentie la detalii. In interior gasiti 2 compartimente principale pentru bancnote, 15 locuri speciale pentru carduri si alte 3 pe care le puteti folosi pentru acte.
205,00 lei
Portofel de dama din piele naturala de culoare rosie, realizat in Italia. Este un portofel de dimensiuni: 12cm L, 9cm l, foarte bine compartimentat si incapator.
210,00 lei
Portofel de dama din piele naturala de culoare albastru inchis, realizat in Italia. Se inchide cu capsa. Interiorul are un compartiment principal, pentru bancnote si spatii pentru carduri, precum si alte 3 buzunare pentru acte si un buzunar pentru maruntis.
205,00 lei
Portofel de dama, din piele naturala de culoare mov inchis, atent realizat, are cusaturi de intarire la margine, calitatea fiind superioara. Interiorul este conceput cu foarte multe compartimente, multe locuri pentru carduri, iar banii pot fi pusi pe categorii.
216,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel de dama, din piele naturala. Produsul este atent realizat, calitatea fiind superioara. Interiorul este conceput pentru a avea la indemana, atat banii cat si actele.
216,00 lei
Impresiile Clientilor
5/5
Geo D.
2015-11-30, 19:33 PM

Am fost foarte mulțumit de achiziție. Produsul comandat este excelent, iar servirea a fost promptă.

5/5
Alina G.
2015-10-25, 09:02 AM

Calitatea este foarte buna, merita. Coletul a ajuns de pe o zi pe alta.