Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii

Politica de confidenţialitate

Site-ul Giftexpress.ro este detinut si administrat de SC Fun Design SRL, cu sediul in Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 27, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J35/1813/2003. Fun Design SRL este înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) cu nr. 28213 şi respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor. Www.giftexpress.ro şi SC Fun Design SRL se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi. Datele vor fi utilizate numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi derularea comenzilor precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. Aceasta politica descrie informatiile pe care le colectam atunci cand vizitati site-ul giftexpress.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor dumneavoastra personale, in cazul in care acestea sunt furnizate, in conformitate cu aceasta politica. 

SC Fun Design SRL rulează pe siteul propriu programe tip cookies ce pot prelua date statistice pentru operatori ca www.google.ro, www.google.com/analytics. SC Fun Design SRL nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.giftexpress.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date.

 

Informatiile colectate si durata de stocare

In cazul in care utilizati site-ul nostru, vom colecta si procesa urmatoarele date personale despre dumneavoastra:

  • Informatii pe care ni le oferiti atunci cand plasati o comanda. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, numarul de telefon, adresa de livrare, adresa de mail, etc.
  • Informatii pe care ni le oferiti atunci cand va abonati la newsletter, cum ar fi adresa de mail.

Stocarea datelor de natura personala se face atata timp cat avem consimtamantul dvs.

 

Cum utilizam datele personale pe care le furnizati sau pe care le colectam

Folosim datele dumneavoastra in urmatoarele moduri:

  • datele personale furnizate de dumneavoastra prin plasarea unei comenzi vor fi folosite pentru a procesa comanda, emite factura aferenta si awb-ul coletului. Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale de catre SC Fun Design SRL.
  • informatiile tehnice pe care le colectam prin utilizarea in scopuri stabilie in "Politica de utilizare cookie-uri".

 

Accesati datele dumneavoastra personale

Aveti dreptul de a cere o copie a informatiilor detinute de noi prin formularea unei solicitari de acces. Pentru a solicita o copie a datelor detinute despre dumneavoastra sau pentru a va actualiza informatiile, contactati SC Fun Design SRL la adresa de mail office@fundesign.ro

Datele de natura personala detinute de catre SC Fun Design SRL sunt supuse conditiilor de Regulamentul UE 679/2016, care ofera persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informatii inregistrate, detinute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitari. 

Conform Regulamentului 679/2016 - GDPR, aveti dreptul de a solicita SC Fun Design SRL, in calitate de operator de date cu natura personala, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrariidatelor personale referitoare la dumneavoastra.

 

 

SC Fun Design SRL ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

a.   Utilizatorii care au acces la baza de date a informaţiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unităţii şi persoana responsabilă de IT (administrator, director general şi IT), fiecare dintre aceştia accesează baza de date cu propriul nume de cont şi parola. Toţi utilizatorii sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune în baza de date vor închide sesiunea . În cazul în care unul sau mai mulţi utilizatori sunt revocaţi din diverse motive conturile de acces se suspendă automat.

b.   Utilizatorii accesează datele cu caracter personal numai pentru îndeplinirea atribuţiilor de servici;

c.    Orice operaţiune de colectare şi/sau modificare a datelor cu caracter personal de către utilizatori este înregistrat permanent (se înregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificării); de asemenea sunt înregistrate şi toate logările şi delogările tuturor utilizatorilor la baza de date;

d.   La intervale de 24h se efectueaza o copie de siguranţă (backup) a bazei de date;

e.   Computerele de la care se accesează baza de date a informaţiilor cu caracter personal au implementate soluţii de protectie antivirus, antispam şi firewall.

f.    Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai de către utilizatorii autorizaţi pt această operaţiune şi numai în scopuri cerute de legile în vigoare (facturi, avize de însotire a mărfii, contracte comerciale).

  Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, protejate de parolă, accesul din exterior la server făcându-se doar pe bază de IP. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au au acces doar angajatii firmei care trebuie să respecte confidenţialitatea.

 

Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii de supraveghere

Conform Regulamentului 679/2016 - GDPR, aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Mai multe detalii se pot obtine accesand adresa http://dataprotection.ro