Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Baie

Baie

Dacă tot petrecem o mare parte din viaţă în baie, măcar să o facem primitoare şi plăcută. Alegeţi produse deosebite, în culori vii, cu aspect inedit şi la modă din gama noastră de produse destinate special pentru baie. Faceţi-vă cadou un pic de eleganţă.

Produse:
Sortare:
Termometru de baie solar, care pluteste pe apa si are forma de colac de salvare. Are culoare rosu si alb. Este realizat din material plastic.
35,00 lei
Radio FM pentru cabina dusului. Este realizat din din material plastic de culoare alba. Se poate agata in baie, el fiind rezistent la aburi. Include bateria.
59,00 lei
Cantar de baie cu ceas 2-in-1. Este un cadou ideal pentru casa noua. Ceasul este de culoare neagra. Este realizat din sticla cu metal si plastic.
235,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Radio pentru dus alb cu cablul gri ce functioneaza ca antena, luminat din spate. Acest cadou are un buton gri on/off pe mijloc, cu volum mic si frecventa rotita de control.
50,00 lei