Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii

Cadourile de Craciun nu sunt numai despre Craciun!

Postat de Kinga 03.12.2019 0 Comentarii

Daca si tu esti din categoria celor care efectiv nu au idei despre ce sa ofere celor dragi de sarbatori, trebuie spus ca aceasta traditie de schimb de cadouri nu trebuie sa fie numai despre Craciun. Traiesti cu impresia ca orice ai cumpara trebuie sa fie vorba despre print de sarbatoare, despre reni si mosi, despre alb si rosu. Iata cum ne limitam singuri. 

Idei de cadouri, altfel decat cele traditionale

Sa identificam si care sunt cele mai frecvente alegeri privind cadourile de Craciun si totodata ce alternative ar putea sa te scoata din impas:

  • Coronite 

Fier ca vorbim despre cele de masa sau cele care atarna la usa, mai mult ca o traditie imprumutata aceasta, coronitele cu lemn, brad, vasc si multe altele sunt o idee excelenta de cadou. Intr-o oarecare masura. Daca cele din brad natural au sanse sa se usuce si ajung la gunoi, cele din plastic nu sunt tocmai estetice. 

Recomandare: coronita din lemn. In note simpliste si culori neutre se potriveste in orice decor, inclusiv sa fie atarnata la usa de interior, nu doar la exterior. 

Cumpara aici: https://www.giftexpress.ro/coronita-de-usa-pentru-craciun-3201.

  • Lumanari si suport pentru lumanari

In stil clasic si traditional se pare ca totul trebuie sa fie rosu sau cel mult alb cu rosu. Candelele, luminile, lumanarile sunt in general corelate cu ideea de stea magica calauzitoare. Daca acestea sunt alese spre a fi oferite cadou, din ratiuni practice sunt alese si suporturile pentru lumanari. Sunt de evitat cele cu mult sclipici sau cele inalte, sfesnice, acestea fiind mai pretentioase si nu pot fi puse oriunde. 

Recomandare: suport de lumanari cu globuri, argintiu, ceea ce este si in trend la ora actuala. Pentru cei care prefera note mai vesele decoratiune de tip sanie, cu suport de lumanare, cu detalii colorate rosii – funda, globuri si ingeras. 

Cumpara aici: https://www.giftexpress.ro/cadouri-tematice/cadouri-craciun/saniuta-de-craciun-cu-lumanare

                               https://www.giftexpress.ro/cadouri-craciun/suport-lumanari-cu-globuri         

  • Cosuri cadou 

Un alt tip de cadou ce se pare ca a devenit unul clasic este cel despre cosuri. In acestea pot fi alese tot felul de sortimente de produse, de la bauturi la deserturi, selectii de lux, inclusiv decoratiuni. Intocmai pentru ca sunt si practice, ample, acestea pot fi considerate cadouri perfecte, cu care nu sunt sanse de a da gres. 

Recomandare: cosurile de acest gen sunt adaptate in functie si de destinatar. Spre exemplu pentru colaboratori, angajati sau de ce nu chiar si superiori, sefi pot fi alese cosurile de Craciun Businessman asa cum regasiti in colectiile noastre. Alte variante sunt pentru el, de lux sau Christmas Sences. 

Cumpara aici: https://www.giftexpress.ro/cosuri-cadou.

  • Bonus, sticle personalizate 

Putem trece de asemenea in lista de cadouri traditionale sticlele de vin. Acestea sunt oricand o bautura preferata, chiar daca destinatarul serveste rareori bauturi alcoolice. De sarbatori cei mai multi prefera vinul rosu servit la masa. 

Recomandare: pentru ca nu doar gestul in sine si ideea de cadou conteaza, sticlele personalizate pot fi ceva mai pretentioase si deosebite. In selectiile noastre acestea ocupa un loc special. Pot fi personalizate cu mesaj pictat sau gravat. 

Cumpara aici: https://www.giftexpress.ro/cadouri-tematice/sticle-personalizate.

 

Nu doar acestea pot fi cadouri potrivite. Sunt preferate de asemenea bijuteriile sau articolele, accesoriile de sezon, atat pentru barbati, cat si pentru femei sau copii. Pot fi alese obiecte practice, inclusiv portofele. Doar ca, din ideea de oferi ceva special, avem tendinta de a ne gandi la orice ar avea print de Craciun, dat fiind ca aceasta perioada din an este una dintre cele mai frumoase, ba chiar magice. 

Sub efectul de sarbatori ce aduc bucurii in suflete, cadourile pe care le oferim celor dragi sunt realmente apreciate. Totusi, daca iti doresti sa faci o alegere aparte, Gift Express te intampina cu idei. Spune-ne ce iti doresti si noi vom ambala pentru tine, gratuit! Detalii pe site. 

 

Lasa un comentariu