Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Dulciuri

Dulciuri

Dulciuri speciale de cadou

Pentru a întregi cadoul oferit persoanelor dragi, alege un produs dulce şi gustos din categoria dulciuri. Ciocolată albă, cioclată neagră sau cu lapte, nuci, fructe şi condimente, combinate într-un stil unic pentru a forma Dulciuri delicioase.

Produse:
Sortare:
Platou din sticla etajat plin cu dulciuri asortate. Platoul poate fi oferit in semn de recunostinta sau poate fi achizitionat pentru placerea proprie sau in momentul in care sarbatorim ceva.
165,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Rulouri de patiserie, o mica gustare, un cadou dulce care prinde intotdeauna bine pentru o mica pauza. Aceste prajiturele sunt din foietaj, umplute cu crema in interior si ambalate individual.
10,00 lei
Ciocolata rafinata, fina, cu un gust irezistibil de menta. Fiecare bucatica de ciocolata este ambalata individual, crema de menta fiind invelita cu ciocolata amaruie.
18,00 lei
Dulciuri Cadou Grande este un dar care va insenina si cea mai mohorata zi, care va indulci si va inveseli garantat persoana care o primeste. Fie sarbatoare, fie zi de nastere sau doar asa ca-ti este draga, oricare ar fi motivul pentru care oferi acest minunat cadou, rezultatul va fi unul peste asteptari.
459,00 lei
Ciocolata cadou mix, un dar delicios si apetisant.Este potrivit atat pentru un copil cat si pentru un adult. Acest cos special va cuceri si va fi apreciat la maxim.
298,00 lei