Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Ochelari de Soare Copii

Ochelari de Soare Copii

Categoria ochelari de soare pentru copii include o gama variata de ochelari cu modele colorate, reprezentand personajele lor preferate. Gasim ochelari cu Mickey Mouse, Minnie Mouse, Fulger McQueen sau surorile Elsa si Anna.

Produse:
Sortare:
Ochelari de soare pentru copii, potrivit atat pentru fete cat si pentru baieti. Acesti ochelari poarta modelul personajului indragit din desenele animat The Good Dinosaur.
24,00 lei
Ochelari de soare creati special pentru copii, potrivit atat pentru fete cat si pentru baieti. Culorile folosite variaza intre alb si albastru verzui, cu pete multicolore.
24,00 lei
Ochelari de soare pentru baieti, cu pestisorul Nemo din desenele animat Finding Nemo. Ochelarii sunt creati special pentru baieti si au o forma la moda cu o culoare predominanta de albastru cu galben.
24,00 lei
Ochelari de soare pentru fetite si fete, cu Minnie Mouse din desenele animat Clubul lui Mickey. Ochelarii sunt creati special pentru fete si au o forma trendy si o culoare predominanta de rosu cu alb.
24,00 lei
Ochelari de soare pentru baieti, cu Mickey Mouse din desenele animat Clubul lui Mickey. Ochelarii sunt creati special pentru baieti si au o culoare predominanta de rosu cu alb.
24,00 lei
Ochelari de soare pentru baieti, cu Fulger McQueen din desenele animat Cars. Ochelarii sunt special creati pentru baieti si au o culoare predominanta de rosu cu galben.
24,00 lei