Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Lumanari si Sfesnice

Lumanari si Sfesnice

Lumânări, suporturi de lumânări, sfeşnice şi candele

În categoria Lumânări şi Sfeşnice găsiţi o gamă largă de lumânări parfumate, suporturi de lumânări diverse modele, sfeşnice şi candele. Pentru a crea un ambient plăcut în casă, alegeţi să vă decoraţi căminul cu sfeşnice şi suporturi de lumânări deosebite, parfumând aerul cu lumânări parfumate şi seturi de aromaterapie. 

Lumanari si Sfesnice
5.00/5, Bazat pe 6 recenzii. 5.00/5 | Bazat pe 6 recenzii.
Produse:
Sortare:
Suport Lumanare din Parafina Parfumata Lavanda Nou
Suport lumanare realizat din parafina parfumata cu aroma de lavanda, decorat cu un buchet de flori de lavanda. Lumanarea potrivita pentru acest suport este cel de tip pastila sau stalpisor cilindric cu un diametru de 4 cm.
55,00 lei
Suport aromaterapie cu firgurina norocoasa, elefant cu trompa ridicata. Setul contine 3 piese, un elefant, un suport de lumanare pentru o lumanare parfumata tip pastila si o farfurioara in forma de frunza.
56,00 lei
Suport pentru 2 lumanari de tip pastila, un ornament deosebit pentru orice living. Cele 2 suporturi au forma de glob si sunt decorate cu modele in forma de romburi de culoare aurie.
47,00 lei
Suport pentru 2 lumanari de tip pastila decorat cu model in nuante maronii. Suporturile sunt asezate pe o farfurie curbata, iar pietricelele din sticla sunt incluse.
41,00 lei
Suport pentru 2 lumanari de tip pastila decorat cu model in forma de cercuri aurii. Suporturile sunt asezate pe o farfurie curbata, iar pietricelele sunt incluse.
42,00 lei
Set aromaterapie cu figurina Shiva. Setul este compus din 3 piese, o figurina, un suport pentru o lumanare de tip pastila si un suport pe care sunt asezate.
25,00 lei
Set aromaterapie inger, un suport elegant pentru 2 lumanari de tip pasila. Ingerasul si cele 2 suporturi sunt asezate pe o farfurie rotunda. Ingerasul este relizat din rasina sintetica iar paharele sunt din sticla.
84,00 lei
Set aromaterapie cu suport de lumanare si inger. Suportul pentru o lumanare de tip pastila vine asezat alaturi de ingeras pe o farfurioara rotunda. Material: rasina si sticla.
38,00 lei
Set aromaterapie cu suport de lumanare in forma de glob, decorat cu romburi aurii. Suportul de lumanare este asezat pe o farfurioara patrata de 15 cm.
40,00 lei
Set aromaterapie glob maro, un set care contine 2 piese: un suport de lumanare in forma de glob de culoare maro, asezat pe o farfurie in forma unei frunze.
28,00 lei
Set aromaterapie glob floare, un suport de lumanare cu o floare aplicata, asezat pe o farfurioara in forma de frunza. Pitericelele sunt incluse in cutie.
28,00 lei
Set aromaterapie compus din 2 piese: un suport de lumanare cu forma cilindrica decorat cu romburi de culoare aurie si o farfurioara in forma unei frunze.
28,00 lei
Set aromaterapie Budha cu suport de lumanare. Suportul este realizat din sticla, iar baza si figurina sunt realizate din rasina. Dimensiuni: 11x19,5x17,5 cm.
70,00 lei
Set aromaterapie in forma unei figurine cu Budha, care stand pe un suport rortund tine deasupra capului un suport de lumanare. Diametru: 12x12x13 cm.
42,00 lei
Set aromaterapie cu 2 suporturi pentru lumanare de tip pastila. Suporturile de lumanare sunt asezate pe o farfurie de 12,5x17,5 cm. Pietricelele de sticla sunt incluse in set.
43,00 lei
Suport pentru 2 lumanari alaturi de un ingeras decorativ, care citeste dintr-o carte. Farfuria patrata pe care sunt asezate suporturile si ingerul are o lungime de 15 cm.
72,00 lei
Set aromatrapie cu 2 suporturi de lumanare decorate cu cate o floare. Tavita pe care se aseaza suporturile are o dimensiune de 17x12 cm. Pietricelele decorative din marmura alba sunt incluse in cutie.
43,00 lei
Candela de aromaterapie din ceramica, cu finisaj lucios. Suportul are forma cilindrica si este disponibila in mai multe culori.
20,00 lei
Candela din ceramica, rotunda, cu un finisaj lucios. Suportul de aromaterapie are o inaltime de 9 cm pe 12 cm latime. Este disponibil in mai multe culori.
22,00 lei
Candela ceramica aroma, cu o inaltime de 9 cm, pe 9 cm latime. Candela este disponibila in mai multe culori, si este decorata cu un model floral.
22,00 lei
Candela ceramica de o inaltime de cca 10 cm, disponibil in diverse culori. Candela are niste gauri care vor fi foarte frumos luminate cand se aprinde lumanarea.
22,00 lei
Candela pentru aromaterapie, avand forma unui elefant. Recipientul se umple cu apa, adaugand cateva picaturi de ulei de aromaterapie, iar in partea de jos se introduce o lumanare.
18,00 lei
Candela pentru aromaterapie din ceramica, dantelata, si decorata cu un model de floare. Bolul de sus se umple cu apa, adaugand cateva picaturi de esenta, iar in partea de jos se introduce o lumanare mica.
22,00 lei
Suport lumanare realizat din parafina. Suportul are reliefata imaginea unor orhidee colorate. In interior gasiti un recipient din sticla pentru o lumanare de tip pastila.
48,00 lei
Suport pentru o lumanare in forma de aripi, cu un diametru de aprox. 10 cm. Acest produs este disponibil in 2 culori: alb si auriu.
23,00 lei
Candela clopot din ceramica, de culoare crem. Clopotul are decupaje in forme de stelute, avand ingeri ilustrati pe margine. In interior poate fi asezata o lumanare mica, care va lumina stelutele decupate.
21,00 lei
Candela pentru aromaterapie de culoare crem - maro, pentru a parfuma toata incaperea cu o aroma delicata. In partea de jos se aseaza o lumanare tip pastila, iar bolul atarnat se umple cu apa, in care se adauga cateva picaturi de esenta.
25,00 lei
Lumanare rotunda parfumata. Lumanare Green Tea, cu aroma puternica de ceai verde. Are un diametru de 14 cm. Se poate aseza pe o suprafata plana, baza fiind stabila.
69,00 lei
Lumanare parfumata eleganta cu aroma de cafea. Are o forma sferica, iar la exterior este reliefata imaginea 3D a unui peisaj urban, mai exact o terasa de cafenea.
69,00 lei
Suport pentru 4 lumanari, realizat din lemn cu snur. Fiecare compartiment este decupat si are un recipient din sticla. Puteti folosi lumanari de tip pastila.
42,00 lei
Sfesnicul pentru 4 lumanari este disponibil pe visiniu sau allb. Este realizat din metal, iar de jur-imprejur este decupat cu forme de steluta. Dimensiuni: 5cm h, 48cm L si 11.5cm l.
63,00 lei
Lumanare decorativa, in forma de cilindru, cu dungi aurii. Produs realizat in intregime din parafina. Este disponibil pe 3 culori: rosu, alb si visiniu.
17,00 lei
Lumanarea parfumata cafea in forma de cub este un decor special. Coloreaza si parfumeaza orice incapere. Aceasta lumanare de cafea este decorata cu boabe intregi de cafea si are o marime de 7x9 cm.
35,00 lei
Lumanare parfumata cu aroma de cafea, in forma de cilindru. Aceasta lumanare este decorata de jur imprejur cu boabe de cafea. Inaltimea acestei lumanari parfumate este de 9 cm cu o latime de 7 cm.
35,00 lei
Lumanare parfumata cu un parfum imbietor de lavanda, decorata cu mare grija si pricepere cu un buchet superb pe un fundal de camp de lavanda. Ornamentul de pe lumanarea parfumata este in relief.
69,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Lumanare Parfumata Lavanda in Bol de Sticla Lumanare parfumata cu aroma de Lavanda, un element de aromaterapie de nelipsit din orice casa. Lumanarea cu o mireasma placuta de floare de lavanda este asezata in suport din sticla decorata cu fire de lavanda in floare mov.
18,00 lei
Suport pentru lumanare parfumata tip pastiluta. Simlu si elegant, acest suport se potriveste in orice colt al casei sau in birou. Chiar in baie se poate aseza, pentru a crea o atmosfera intima si placuta.
10,00 lei
Impresiile Clientilor
5/5
Baciu Ioana
2017-09-15, 06:33 AM

Foarte frumos realizat si deosebit. Si impachetat foarte bine si frumos. Voi mai comanda cu siguranta. O zi buna.

5/5
Carmen - Franta
2017-08-02, 08:18 AM

Totul a fost perfect. Serviciile oferite de calitate. Am avut cateva cerinte speciale care au fost respectate si a iesit o surpriza perfecta pt cei carora era destinat cadoul.vom mai comanda. Va multumesc

5/5
Ana Gasca
2017-02-07, 19:43 PM

Sunt foarte multumita!

5/5
Florea M.
2016-12-28, 21:01 PM

Sunt foarte multumita de serviciul prompt al firmei, VOI MAI COMANDA SI ALTE PRODUSE.

5/5
Claudia T.
2016-12-27, 20:58 PM

Multumesc pentru produsele primite.Sumt conform prezentarii din oferta,frumos ambalate,de efect.

5/5
Mihaela E.
2015-04-12, 10:08 AM

Am fost foarte multumita de produsele si serviciile dumneavoastra.