Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Aromaterapie

Aromaterapie

Aromaterapie, pentru un ambient sănătos şi parfumat

Pentru orice ambient plăcut, este nevoie de 3 lucruri: privelişte frumoasă, sunete liniştitoare şi miresme plăcute. Aromaterapia este o metodă terapeutică care vizează ameliorarea unei boli atât în plan fizic cât şi prin eliminarea tulburărilor emoţionale. Scopul este de a acţiona pentru restabilirea echilibrului de ansamblu al fiinţei umane. Uleiurile volatile sau esenţiale, cum mai sunt denumite, sunt arome obţinute prin distilarea în vapori de apă a anumitor părti de plante: flori, frunze, tulpină, scoartă, rădăcină. Uleiurile volatile (sau esentiale, cum mai sunt denumite) sunt esenţe obţinute prin distilarea în vapori de apă a anumitor părţi ale plantei: frunzele, tulpina, florile, scoarţa sau rădăcina.

Există foarte multe arome diferite, dintre care unele sunt antiinfecţioase, calmante, analgezice, expectorante, diuretice sau relaxante. Pătrunzând în organism, compuşii aromatici acţionează atât asupra funcţiilor fizice cât şi asupra celor psihice, fără a lăsa în urmă vreun reziduu toxic. Exenţele volatile, pentru o împrospătare eficientă a aerului din casă, se picură în apă aşezată în suporturile de aromaterapie special create pentru acestea. În partea de jos a acestor suporturi se aşează a lumânare simplă, pastilă, iar partea de sus se umple cu apă, adăugând câteva picături din esenţa aleasă. În momentul în care se aprinde lumânarea, apa cu uleiul din suportul de aromaterapie începe să se încălzească, evaporându-se. În acest fel se umple casa de un parfum irezistibil de plăcut şi relaxant.

Produse:
Sortare:
Candela ceramica aroma, cu o inaltime de 9 cm, pe 9 cm latime. Candela este disponibila in mai multe culori, si este decorata cu un model floral.
22,00 lei
Candela ceramica de o inaltime de cca 10 cm, disponibil in diverse culori. Candela are niste gauri care vor fi foarte frumos luminate cand se aprinde lumanarea.
22,00 lei
Candela pentru aromaterapie, avand forma unui elefant. Recipientul se umple cu apa, adaugand cateva picaturi de ulei de aromaterapie, iar in partea de jos se introduce o lumanare.
18,00 lei
Candela pentru aromaterapie din ceramica, dantelata, si decorata cu un model de floare. Bolul de sus se umple cu apa, adaugand cateva picaturi de esenta, iar in partea de jos se introduce o lumanare mica.
22,00 lei
Candela pentru aromaterapie de culoare crem - maro, pentru a parfuma toata incaperea cu o aroma delicata. In partea de jos se aseaza o lumanare tip pastila, iar bolul atarnat se umple cu apa, in care se adauga cateva picaturi de esenta.
30,00 lei
Lumanare parfumata eleganta cu aroma de cafea. Are o forma sferica, iar la exterior este reliefata imaginea 3D a unui peisaj urban, mai exact o terasa de cafenea.
69,00 lei
Suport pentru lumanare parfumata tip pastiluta. Simlu si elegant, acest suport se potriveste in orice colt al casei sau in birou. Chiar in baie se poate aseza, pentru a crea o atmosfera intima si placuta.
15,00 lei