Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Cosuri Cadou de Craciun

Cosuri Cadou de Craciun

Coşuri Craciun de neuitat

Coşuri de cadou deosebite, cu specific de sărbători. Alegeţi din cadourile speciale cu produse atent selectate pentru ca aceste coşuri Crăciun să formeze un cadou cu adevărat de neuitat. Produsele din aceste seturi pot fi înlocuite cu alte produse similare ca pret şi calitate. Pentru a primi ofertă specială în caz de comenzi mari de coşuri pentru Crăciun, nu ezitaţă să ne contactaţi.

Cosuri Cadou de Craciun
5.00/5, Bazat pe 35 recenzii. 5.00/5 | Bazat pe 35 recenzii.
Produse:
Sortare:
Set cadou de lux Dom Perignon Christmas, un dar elegant alcatuit din: sampanie Dom Perignon vintage 750 ml 2 pahare de cristal, visiniu cu auriu in interior praline belgiene aranjament de Craciun cu lumanare si globuri tava din lemn si metal Poate fi personalizata prin aplicarea unei placute gravate cu urarea dorita.
2.590,00 lei
Set cadou de Craciun Gentleman Jack, un cadou special creat pentru barbati cu gusturi rafinate continand: whisky Gentleman Jack, 0.7l, Jack Daniel's ciocolata Toblerone coronita de usa pentru Craciun praline de ciocolata Truffettes de France, 200g cafea naturala Davidoff 250g ciocolata rafinata 125g, J.D.Gross glob de pom con de brad placute lemn cu mesajul "Sarbatori Fericite" cos in forma de barcuta Setul poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul dorit.
645,00 lei
Set cadou Craciun Baileys alcatuit din urmatoarele produse: lichior Baileys Irish Cream, 0.7l vin rosu, sec, 0.75l, Chianti, Italia coronita de usa cafea naturala cu aroma de irish cream figurina de craciun praline belgiene Halloren, ciocolata cu martipan con de brad cos in forma de barcuta Poate fi personalizat cu un mesaj gravat.
635,00 lei
Set cadou Craciun spiridus, un cadou special ce contine: figurina in forma de spiridus trufe cu alune Truffes Fantaisie, 160g varf de brad in forma de inger cana cu motive de Craciun ciocolata Ritter Sport coronita de usa cu spiridus cos din pasla cu saloane de pom cutie de cadou Capacul cutiei poate purta o placuta gravata.
275,00 lei
Set cadou pentru Craciun cu tematica de copii, care contine: Trufe cu alune, Truffes Fantaisie, 160g ciocolata Heidi Junior jucarie in forma de ren sau ursulet glob de zapada cu tematica de iarna coronita de usa cu inger cos din pasla cu saloane de pom cutie de cadou Capacul cutiei poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul solicitat.
275,00 lei
Cosul cadou Jacks Christmas este unul special creat pentru barbati, potrivit pentru sarbatorile de Craciun, alcatuit din: whisky Jack Daniel's 750 ml set cadou cu breloc si suport carti de vizita praline de ciocolata Seashells aranjament de Craciun cu lumanare si globuri cafea naturala Davidoff, 250g cozonac traditional ambalat festiv glob de pom cos cadou decorat Cosul poate fi personalizat cu o placuta de lemn prin gravura laser.
485,00 lei
Cos cadou Craciun Moet Imperial, un cadou festiv cu produse de calitate superioara alcatuit din: sampanie Moet & Chandon Ice Imperial, 750 ml icoana argintata cu Sfanta Familie praline de ciocolata Heidi aranjament de masa pentru Craciun cu lumanare, coronita de paie, scortisoara si globuri cozonac traditional ambalat festiv Toblerone figurina ren cos cadou decorat O placuta gavata poate fi aplicata pe cos, optand pentru "mesaj gravat".
978,00 lei
Cos cadou Craciun Hennessy Special, un cadou select de sarbatori care contine urmatoarele produse atent selectionate: cognac Hennessy, 750ml ceas metalic de birou cozonac traditional ambalat festiv coronita de usa din nuiele personalizata cu mesajul "Sarbatori Fericite" aranjament de Craciun cu lumanare si globuri praline de ciocolata cu Irish Cream, Bohme, 150g alune prajite cos cadou decorat O placuta gravata de lemn poate fi atasata cosului, alegand optiunea "mesaj gravat".
785,00 lei
Cos cadou Craciun Predella, un cadou compus din 7 produse: vin rosu, sec, Italia, 750 ml cozonac traditional ambalat festiv ciocolata aerata Roshen cafea naturala, 100g aranjament de Craciun cu lumanare si globuri Bruschettini sarati cos cadou Optand pentru mesaj gravat, se va aplica o placuta de lemn personalizata prin gravura laser.
182,00 lei
Cos cadou Craciun Pastel, un cadou festiv compus din: vin rosu, demisec, 750ml, vin cu indicatie geografica Dealurile Transilvaniei cozonac traditional ambalat festiv aranjament de Craciun cu lumanare si globuri covrigei sarati trufe de ciocolata Truffes Fantaisie, 160g con de brad cos cadou impletit Poate fi personalizat optand pentru mesaj gravat.
175,00 lei
Cos cadou Craciun Grappa, un elegant cadou de sarbatori alcatuit din: grappa Bottega fume, 38% alc., 700ml cozonac ambalat festiv coronita de usa din nuiele personalizat cu mesajul "Sarbatori fericite!" praline de ciocolata Heidi biscuiti cu ciocolata turta dulce specialitati de ciocolata Lindt Lindor con de brad cos cadou decorat O placuta personalizata prin gravura poate fi aplicata pe cos, optand pentru "mesaj gravat".
465,00 lei
Cos cadou de Craciun Golden Mozart ce contine: vin rosu, sec, 750 ml, Chianti, Italia cozonac traditional ambalat festiv ciocolata aerata Roshen aranjament de Craciun personalizat cu mesajul "Sarbatori fericite" covrigei sarati lumanare decorativa praline de ciocolata cu lichior de cirese, Madame Pompadour, 150g dropsuri de cirese in cutie metalica lichior de ciocolata Mozart glob decorativ cos cadou impodobit festiv Cosul poate fi personalizat prin gravura.
435,00 lei
Cos cadou Craciun baroc, un set de sarbatori alcatuit din: vin rosu, 750 ml, demisec, Cabernet Sauvignon cozonac ambalat festiv ciocolata aerata Roshen coronita de usa 15 cm aranjament de Craciun cu lumanare si globuri biscuiti cu unt bruschete sarate cos cadou decorat.
192,00 lei
Cos cadou de Craciun Sarbatori Binecuvantate, un dar alcatuit din: vin rosu demisec, Feteasca Neagra, 750ml, Sigillum cozonac traditional ambalat festiv biscuiti cu bucati de ciocolata trufe de ciocolata, Truffettes de France, 200g coronita de usa decorata cu beteala, globuri si panglica, 15 cm prline de ciocolata cu lichior de cirese, Madame Pompadour, 150g cos cadou Personalizarea pentru cei doritori se face cu o tablita de lemn gravata.
228,00 lei
Cos cadou Obiceiuri de Craciun, un cadou de sarbatori ce contine: vin rosu demisec, 750 ml, Feteasca Neagra, domeniile Bohotin, D.O.C. - C.M.D. cozonac traditional ambalat festiv cafea naturala, Tchibo, 100g coronita de usa  biscuiti umpluti cu crema de ciocolata aranjament de Craciun cu lumanare si globuri ciocolata Toblerone cos cadou din nuiele Poate fi personalizat cu o placuta gravata din lemn.
225,00 lei
Cos cadou Craciun Zenovius, un cadou select care are urmatoarele componente: vin rosu, sec, 750ml, Cabernet Sauvignon & Shiraz, Zenovius, Crama Budureasca, D.O.C.
435,00 lei
Cos cadou de Craciun Sable Noble, ce contine: vin rosu, sec, 750 ml, Sable Noble, Merlot & Feteasca Neagra & Cabernet Sauvignon, 2017, Crama Atelier, D.O.C.-C.M.D., zona viticola Murfatlar cozonac traditional, Boromir, 400g, ambalat festiv fursecuri cu merisoare in cutie metalica, 250g ciocolata cu nuci verzi, Heidi, 90g turta dulce, 300g praline Lindt, 75g coronita de usa pentru Craciun, decorata cu globuri si un inger, h - 20 cm lumanare decorativa cos cadou impletit din nuiele Cosul poate purta o placuta gravata cu mesaj sau logo de firma.
420,00 lei
Cos cadou Craciun Prince Mircea, un dar care contine produse atent selectionate: vin rosu, sec, 750ml, Merlot, Vinarte Prince Mircea 2017, D.O.C.-C.M.D, zona viticola Starmina cozonac traditional Boromir, ambalat festiv, 400g fursecuri cu merisoare Secretul Bunicii, 150g Heidi signature, 56g Heidi espresso, 27g ciocolata Kandia cu coaja de portocale, 80g Heidi dark, 80g covrigei cu ulei de masline, 100g Praline de ciocolata, Bouquet, 140g figurina copil cu cadou, 12cm coronita de usa cu ren, 20cm cos cadou impletit din nuiele Cosul poate purta o placuta gravata cu mesajul cerut.
465,00 lei
Cos cadou de Craciun Balla Géza, avand in continut produse de calitate superioara: vin rosu, sec, 750ml, Merlot 2017, Balla Géza, regiunea viticola Minis, D.O.C.-C.M.D.
420,00 lei
Cos cadou Craciun Nuante Aurii, un cadou care contine: vin rosu, demisec, 750 ml, Cabernet Sauvignon cozonac traditional ambalat festiv coronita de usa  ciocolata Schogetten, 100g trufe de ciocolata, 160g aranjament pentru masa de Craciun cu lumanare si globuri cos cadou impletit din nuiele Poate purta o placuta gravata cu mesaj.
192,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou de Craciun Loyd Christmas, un cadou potrivit pentru sarbatorile de iarna care contine: vin rosu, demisec, 750ml, Crama Ceptura sapca de Mos Craciun penru sticla de vin aranjament de masa cu lumanare parfumata, globuri si flori ceai de fructe plicuri, Loyd cana pentru ceai cu motive de Craciun, 300ml cozonac traditional ambalat festiv, 400g praline de ciocolata cu lichior de cirese, Roshen cos cadou din nuiele Poate fi personalizata prin aplicarea unei placute de lemn gravata cu mesajul dorit.
245,00 lei
Cos cadou Craciun cu ingeras, un cadou de suflet pentru sarbatorile de iarna ce contine: vin rosu, demisec, 750 ml, Craita Transilvaniei cozonac traditional ambalat festiv, 400g aranjament de Craciun cu lumanare si globuri, diametru 12 cm ingeras decorativ ceai de fructe, plicuri, Loyd praline de ciocolata cu lichior de cirese, Bohme, 150g coronita de usa pentru Craciun cos din nuiele decorat cu fontita si ingeras Cosul poate fi personalizat prin aplicarea unei placute de lemn care va purta mesajul dorit.
225,00 lei
Cos cadou ajun de Craciun, un cos de sarbatori ce contine: vin alb, demisec, Feteasca Regala, 750 ml cozonac traditional ambalat festiv, 400g cafea naturala Doncafe, 100g Royal Mints, ciocolata cu crema de menta praline de ciocolata cu crema de Whisky, Bohme,150g coronita de usa decorata cu panglica, beteala, globuri si con, diametru 17 cm cos cadou imletit din nuiele Cosul poate fi personalizat prin aplicarea unei placute de lemn cu mesajul cerut.
230,00 lei
Cos cadou Craciun Rudolf, un dar vesel de sarbatori ce contine: vin rosu, sec, Portugieser, 2017, 750ml cozonac ambalat festiv cafea naturala Tchibo, 100g aranjament de Craciun cu lumanare si globuri ren de plus cu magnet, poate fi atasat de orice suprafata metalica trufe de ciocolata con de brad cos cadou impletit cu maner.
206,00 lei
Cos cadou Craciun Hennessy, un dar elegant ce contine: Cognac Very Special Hennessy, 0,7l Brad de craciun realizat din lemn cu om de zapada aranjament de masa cu lumanare si globuri vin spumant, prosecco, Corner, 750ml praline belgiene Seashells lumanare parfumata in suport din sticla tablita cu Sarbatori Fericite cos cadou impletit din nuiele.
598,00 lei
Cos cadou Craciun Grant, alcatuit din: Scotch Whisky Grant, 0.7l vin rosu sec, origine Franta, Baron D'Arignac, 750 ml figurina realizata din ceramica in forma de copilas praline de ciocolata cu marzipan Mozart aranjament de Craciun cu lumanare turta dulce cu dulceata, LambertZ cos impletit cu maner.
445,00 lei
Cos cadou Craciun Friendly Jack, un elegant cos alcatuit din: sampanie Moet&Chandon Brut 750 ml whisky Jack Daniels 0.5l praline de ciocolata cu cirese, Madame Pompadour, 150g aranjament de masa cu globuri si inger trufe de ciocolata Truffettes de France, 200g lumanare parfumata in suport de sticla cozonac ambalat festiv cafea naturala Davidoff, 250g specialitati cu ciocolata Ferrero Rocher, 100g cos cadou din nuiele decorat cu un ingeras.
982,00 lei
Cos cadou Craciun Editie Speciala, un elegant cadou pentru barbati ce contine: whisky Chivas Regal, 0.7l vin rosu, Cabernet Sauvignon, Editie Speciala Domeniile Urlati, 0.7l ornament de Craciun aranjament de masa cu globuri si o sticla Chivas 50 ml ciocolata Toblerone 100g figurina Ren trufe de ciocolata Truffettes de France 200g lumanare decorativa tava cu maner.
598,00 lei
Cos cadou Craciun Black Label, un cadou elegant ce contine: whisky Johnnie Walker Black Label de 12 ani, un sortiment legendar intre blendurile de lux, 0.7l 2 pahare pictate de whisky 2 trabucuri cubaneze vin rosu, sec, Chianti, 700ml Italia aranjament de Craciun cu lumanare iconita argintata cu Sfanta Familie ciocolata Heidi 80g praline Merci 250g ciocolata Toblerone 100g servet de masa cos cadou impletit din nuiele.
795,00 lei
Cos cadou Craciun Binecuvantat, un cadou de suflet alcatuit din: vin rosu demidulce, Cabernet Sauvignon, Cricova, 750ml cozonac ambalat festiv cafea naturala, 250g aranjament de craciun cu lumanare si globuri in suport cufar iesla cu figurine ciocolata Shogetten, 100g cos cadou din nuiele cu mesajul Sarbatori Fericite Cosul poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul dorit.
355,00 lei
Cos cadou Christmas Chenet, un cos alcatuit din: French Brandy, J.P. Chenet, 0.7l 2 pahare de brandy pictate manual cafea naturala Dallmayr, 250g bradut decorativ praline de ciocolata cu alune Ferrero Rocher 100g biscuiti asortati cos cadou.
438,00 lei
Cos cadou pentru Craciun Sarbatori Fericite, un cos elegant care contine: Vin alb de calitate superioara, Tokaji, sec, 750 ml, 2017, cu denumire de origine controlata, un vin unguresc de renume.
310,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos Cadou de Craciun Forest Green, un set cu produse atent selectate, potrivite pentru sarbatorile de iarna. Cosul este compus din: Vin alb de calitate superioara, Tokaji, sec, 750 ml, 2017, cu denumire de origine controlata, un vin unguresc de renume.
209,00 lei
Cos cadou pentru Craciun Coffe Cream, un cadou potrivit pentru sarbatorile de iarna, care contine: Vin alb de calitate superioara, Tokaji, sec, 750 ml, 2017, cu denumire de origine controlata, un vin unguresc de renume.
265,00 lei
Cos cadou de Craciun Glenfiddich, un cadou cu specific de sarbatori alcatuit din: wisky de 12 ani, Glenfiddich in cutie cadou, 750 ml aranjament de masa ornat cu un cap de cerb decorativ 2 pahare pictate praline de ciocolata cu crema de wisky, Bohme, 150g trufe de ciocolata Truffees Fantaisie, 160g cafea naturala 100g servet de masa din bumbac cos cadou din nuiele.
585,00 lei
Cos cadou Craciun Vermouth, un cadou elegant potrivit pentru sarbatorile de iarna. Avand produse de calitate superioara, acest set contine: Vermouth rosu, Bottega, 750 ml, o selectie de vinuri Merlot imbogatit cu extracte naturale din peste 30 de ierburi, flori si condimente.
648,00 lei
Cos cadou Craciun Charming, un set cu produse de calitate superioara care contine: Vin spumant Bottega Rose Gold, 750 ml, sec, un sortiment proaspat si racoritor, cu arome de fructe rosii cu accente florale praline asortate Ferrero parfum de camera in sticluta cu betisoare aranjament de Craciun cu inger si globuri trufe de ciocolata Truffes Fantaisie, 160g Raffaello 40g turta dulce cu gem de caise invelite in ciocolata, LambertZ, 150g praline asortate din ciocolata, Heidi signature, 56g servet de masa din bumbac cos impletit cu toarta.
665,00 lei
Set cadou Craciun cu prajituri, un set compus din produse in nuante de mov, potrivit pentru cei care indragesc bunatatile dulci. Acest cadou sugereaza o urare unica, un Craciun plin de bunatati.
198,00 lei
Cos cadou cu tematica de Craciun Chritmas Time, us set compus din alimente, vin si decoratiuni festive. vin rosu, demidulce, Feteasca Neagra, 750ml cozonac ambalat in folie decorativa coronita de usa decorata cu globuri, purtand mesajul "Sarbatori Fericite" aranjament de masa cu lumanare si globuri, pe suport din lemn cafea naturala Jacobs, 100g cos cadou din nuiele.
235,00 lei
Set de cadou Craciun Constructiv, un cadou pentru cei care au planuri mari pentru anul viitor. Acest cadou va motiva si va inveseli destinatarul. Setul contine: vin rosu, 750 ml, Prahova Valley, Cabernet Sauvignon, sec, un vin elegant cu arome de piper negru, tutun si stejar rumenit.
186,00 lei
Set cadou pentru Craciun Bogatie, un dar ales special pentru a ura destinatarului Sarbatori Fericite si un An Nou plin de Bogatie. Setul este alcatuit din urmatoarele produse: vin rosu demisec / demidulce, Feteasca Neagra, 750ml, poate fi personalizat cu un mesaj cafea naturala Doncafe, 100g trufe de ciocolata cu alune, Truffes Fantaisie Saveur Noisette, 160g figurina in forma de bancher cu un teanc de bani la spate si stocuri in mana, realizata din rasina punga de cadou cu motive de sarbatori.
186,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou Moet Christmas, un cadou de lux ce include: sampanie Moet&Chandon 750 ml, personalizat cu mesajul: "Ganduri calde si senine, dragoste si numai bine, a pus Mosul pentru tine.
775,00 lei
Cos cadou pentru Craciun White Mozart, un elegant cadou pentru sarbatorile de iarna ce contine: sampanie Muscat dulce, Angelli Elegance, 750 ml lichior de ciocolata alba cu crema de vanilie Mozart, 500 ml coronita de usa cu mesajul Merry Christmas aranjament de masa cu lumanare si globuri bomboane de ciocolata Ferrero Rocher, 50g praline Frutti di Mare, 90g cozonac ambalat in folie decorativa, 400g tava dreptunghiulata cu maner, decorata cu un glob .
455,00 lei
Cos cadou de Craciun special creat pentru copii, cu sampanie fara alcool. Setul contine: sampanie fructata pentru copii, fara alcool, Robby Bubble, 750 ml tablete de ciocolata cu lapte Kinder, 100g ciocolata Milka, 100g Kinder bueno, 21,5g bomboane de ciocolata M&M's, 45g Happy Hipo, 20,7g Milky Way, 25g glob decorativ pentru pomul de Craciun cosulet din pasla cu om de zapada.
139,00 lei
Cadou Craciun Christmas Sences, un cos deosebit alcatuit din: aranjament de Craciun pentru masa cu lumanare, globuri si ciocolatele Raffaello vin rosu, Feteasca Neagra, demidulce, 750 ml, cramele Cotnari 2 pahare de vin din sticla sablata si pictate biscuiti cu unt in cutie metalica, 500g praline de ciocolata cu lichior de visine, Roshen, 155g cozonac ambalat in folie decorativa, 400g tava cu maner, poate purta o placuta gravata cu mesajul ales.
258,00 lei
Cadou Craciun Businessman, un elegant cadou pentru sarbatorile de iarna ce contine: cozonac ambalat in folie decorativa, 400g aranjament de Craciun cu lumanare cafea naturala Jacobs, 100g dropsuri cu aroma de lamaie in cutie metalica vin alb, demisec, 750 ml, Tamaioasa Romaneasca, Cotnari Inedit figurina realizata din rasina trufe de ciocolata, Truffes Fantaisie, 150g tava cu maner care poate fi personalizata prin aplicarea unei placute gravate cu mesaj.
239,00 lei
Sapca lui Mos Craciun, un cadou special pentru copii, dar nu numai, ce contine: sapca de mos realizat din material textil plusat cana din ceramica cu motive de Craciun ou Kinder cu jucarie Ingeras decorativ napolitane Hanuta Ciocolata Milka, 100g bomboane de ciocolata M&M, 25g Ciocolatele Schogetten, 75g prajitura in forma de ursulet, Barni.
152,00 lei
Cos cadou Craciun Premier, un cadou pentru sarbatorile de iarna ce contine: cozonac ambalat in folie decorativa, 400g vin rosu, demisec, Premiat, Eticheta Neagra, 750 ml coronita de usa aranjament de Craciun cu lumanare trufe de ciocolata, Truffetten de France, 200g praline de ciocolata cu lichior de visine, Madame Pompadour, 150g tava dreptunghiulara, poate fi personalizata prin  aplicarea unei placute gravate cu mesaj.
169,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou Craciun Chardonnay, un cadou aparte ce contine urmatoarele produse: vin alb, demidulce, Chardonnay, din Dealurile Vrancei, 750 ml coronita de usa biscuiti cu unt, Primacookies, 130g cozonac ambalat in folie decorativa, 400g ciocolata, 100g, Schogetten napolitane Hanuta praline de ciocolata cu brandy, Bohme, 150g aranjament de Craciun cu lumanare tava cu maner, poate fi personalizata prin aplicarea unei placute gravate cu mesaj.
210,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou pentru Craciun Chenet, un set creat special pentru sarbatorile de iarna ce contine: vin rosu din Franta, demidulce, 750 ml, Delicious JP.
310,00 lei
Cos cadou craciun Bacardi, un set elegnt format din: sticla de vin rosu, sec, Feteasca Neagra, Castel Huniade, 750 ml, 12,5 alc. trufe de ciocolata  aranjament pentru masa de Craciun, cu o sticluta mica de Bacardi in mijloc cutie eleganta de cadouri Sticla poate fi personalizata cu un scurt mesaj pictat, sau prin aplicarea unei placute gravate.
185,00 lei
Cadou pentru craciun Enjoy, un set elegant compus din urmatoarele produse: vin rosu, sec, 750 ml, Sabernet Sauvignon, cramele Recas aranjament de masa cu globuri si o mini sticla de Campari cafea naturala Davidoff, 250g ciocolata Ferrero Duplo cutie eleganta de cadouri, pe care putem picta un scurt mesaj sau putem aplica o placuta gravata.
235,00 lei
Cadou de Craciun Sweet Christmas, o selectie de produse printre care se afla: vin rosu, demisec, Merlot, 750 ml aranjament pentru masa de Craciun cu lumanare cozonac ambalat festiv biscuiti asortati coronita de usa cu ingeras biscuiti umpluti cu crema Cremola cafea naturala Tchibo, 250g ciocolata Ritter Sport tava .
235,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou de Craciun Memorabil, un set compus din produse de calitate superioara: vin rosu, sec, Cabernet Sauvignon in sticla cu gat indoit, 650 ml coronita de usa cozonac ambalat in folie decorativa aranjament de masa cu lumanare servetele cu motive de Craciun trufe de ciocolata, Truffees Fantaisie, 150g cafea naturala Jacobs, 250g tavita din carton.
255,00 lei
Cadou de Craciun Magnific, un cadou deosebit de elegant pentru sezonul de iarna, un set ce contine: vin rosu, Mosia de Tohani, 750 ml cozonac traditional ambalat in folie decorativa coronita de usa aranjament de masa cu lumanare cafea instant 100g praline de ciocolata Rumkugeln trufe de ciocolata Truffes Fantaisie, 200g praline de ciocolata cu lichior de cirese, 150g tava decorativa.
295,00 lei
Cos Craciun Mozart , o selectie de produse rafinate, atent selectate pentru a forma un cos deosebit de Craciun. Cadoul de Craciun contine: lichior de ciocolata Mozart, castigator al titlului cel mai bun producator de lichior din lume al anului 2017, 500ml cozonac ambalat festiv cafea naturala Dalmayr, 250g figurina de Craciun sampanie cu foite comestibile de aur de 22 karate, Blue Nun, 750 ml aranjament pentru masa de Craciun cu mini-sticla de wisky in mijloc praline de ciocolata Ferrero Rocher fata de masa 60x60 cm cos cadou din nuiele.
598,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou Craciun luminos, un cadou in nuante de alb - verde ce contine: vin rosu, demidulce / demisec, 750ml aranjament de masa cu lumanare si globuri cafea naturala, Amigo, 100g / Jacobs 100g cozonac ambalat in folie decorativa trufe de ciocolata cu alune, Truffes Fantaisie, 150g cos cadou din nuiele.
169,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Cos cadou Craciun light blue, un set cadou care joaca in nuante de albastru, cadou ce contine: vin alb, sec, Prahova Valley, 750ml cozonac invelit in folie decorativa inger decorativ aranjament de masa cu lumanare praline de ciocolata Primoline bruschete cu sare cos de cadou decorat festiv.
233,00 lei
Cos cadou Craciun Tennessee, un elegant set in nuante de crem - auriu, potrivit pentru barbati, ce contine: praline de ciocolata cu lichior wisky Jack Daniels Tennessee, 200 ml vin alb, Feteasca Regala, domeniile Tohani, 750ml ornament de masa cu globuri si mini-sticla de wisky lumanare parfumata cozonac ambalat festiv cafea naturala Dallmayr, 250g cos cadou din nuiele  .
348,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou Craciun Romanesc, un cadou cu sfecific national care se ca dovedi a fi un cadou special pentru oricine. Cosul contine: vin rosu, 750 ml, in sticla pictata in forma de taran ornament de Craciun cu lumanare cozonac traditional zacusca de vinete pireu de castane miere de albine praline de ciocolata, Chocotoff ciocolata Kandia, 100g ceai de fructe, Fares material textil cu motive traditionale cos de nuiele.
380,00 lei
Cos cadou aroma de craciun, un cadou special pentru femei ce contine: vin rosu, dulce, 750 ml, aromatizat cu ciocolata fina, Scavi&Ray al ciocolata, poate fi personalizat cu un mesaj 2 pahare de vin pictate trufe de ciocolata, Truffes Fantaisie, 150g aranjament de masa cu lumanare parfumata cozonac traditional ambalat in folie decorativa ornament floare  cos cadou din nuiele .
315,00 lei
Cadou Craciun Fermecat, un set deosebit, alcatuit din urmatoarele produse: vin rosu, demisec, 750 ml bomboane de fructe in cutie metalica cozonac traditional ambalat festiv, 400g ornament de Craciun cu lumanare cutie de cadouri cu maner, cu motive festive Vinul poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate sau prin pictura.
125,00 lei
Cadou Craciun cos dulce, un cadou de sarbatori pentru copii (dar nu numai) ce contine: bradut de craciun, impodobit, 25 cm praline de ciocolata Milka, 38g jeleuri Haribo ciocolata cu crema de alune Kinder Bueno decor de agatat din pasla, cu motive de sarbatori ciocolata Milka, 200g cos cadou din bambus, decorat.
129,00 lei
Cadou craciun pentru copii, un set ce contine: bomboane de fructe in cutie metalica ou Kinder Surprise Ciocolata cu crema de alune Kinder Bueno coronita decorativa de usa jeleuri Haribo ciocolata cu lapte Kinder  casuta din pasla.
123,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou Craciun Roses, un set elegant in nuante de alb-rosu. Setul este alcatuit din: vin rosu, Beciul Domnesc, 750 ml, demisec praline de ciocolata cu lichior de cirese, Madame Pompadour Coronita decorativa de usa praline Rafaello cu cocos, set 3 buc trufe de ciocolata Truffes Fantaisie, 150g ornament de Craciun cu lumanare sepcuta pentru vin cutie de cadou cu maner, cu motive de sarbatori  .
210,00 lei
Cadou de Craciun cu nuante purpurii, un cadou foarte elegant de sarbatori. Setul contine: Trufe de ciocolata, Truffetten de France, 200g Vin rosu, Merlot, demisec, 750 ml, cramele Recas Aranjament festiv pentru masa cu lumanare Praline de ciocolata Milka Ingeras decorativ Cutie de cadou cu maner, decorata cu motive de sarbatori Sticla de vin poate fi personalizata cu un mesaj pictat, sau poate purta o placuta gravata cu mesajul dorit.
165,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou Craciun special pentru zile de sarbatoare, ce contine: Cozonac ambalat festiv, 400g Aranjament de masa cu lumanare si ingeras, cca 25 cm Praline de ciocolata, 150g, cu lichior de cirese Coronita de usa Vin rosu, Chianti, Italia, 750 ml Sapca de mos pentru sticla Cos cadou decorat festiv.
295,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos cadou in spiritul Craciunului, ce contine: Vin rosu demisec / sec, 750ml; Cozonac ambalat festiv; Cafea naturala, Jacobs, 250g; Dropsuri in cutie de metal, 200g; Coronita decorativa pentru usa; Glob pentru pomul de Craciun; Cos din bambus.
159,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos Cadou Craciun pentru Copii, ce contine: Cana termosensibila de Craciun din ceramica; Bomboane cu spuma de zahar si glazura de capsuni, Haribo, 100g; Kinder Bueno, 43g; Batoane Kinder chocolate, 100g; Ciocolata Kinder Country, 23.5g; Coronita de usa; Cos care poate fi folosit ulterior pentru saloane de Craciun  Toate produsele sunt asezate intr-un cosulet impletit din bambus.
149,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cos Cadou de Craciun pentru El, un cadou elegant in nuante de alb-negru-argintiu ce contine: Whisky Jack Daniels, 0.7l; Ceas metalic de birou, cu calendar; Praline de ciocolata, Bohme, 150g; Trufe de ciocolata, Truffettes de France, 200g; Aranjament decorativ pentru masa de Craciun; Cozonac ambalt festiv, 400g; Cos cadou decorat de Craciun cu panglica si globuri.
493,00 lei
Cos Cadou pentru Barbati, cu nuante albastre, ce contine: Whisky Ballantines, 0.7l, in cutie metalica; Set instrumente de scris; Cozonac ambalat festiv, 400g; Aranjament decorativ de Craciun, cu lumanare, brad si globuri; Cos cadou cu motiv de sarbatoare.
425,00 lei
Impresiile Clientilor
5/5
Adriana - Mississauga
2021-12-27, 22:25 PM

Am avut o placuta surpriza sa aflu ca au ajuns comenzile la destinatie inainte de Craciun (a doua zi dupa ce le-am comandat), serviciu foarte prompt tinand cont de perioada aglomerata de sarbatori. Am folosit serviciile dumneavoastra si de Pasti, cu siguranta voi comanda si cu alta ocazie, sper sa se rezolve problema cu unul din cadouri, v-am trimis email.

5/5
Popescu Iuliana Mirela
2021-12-25, 10:22 AM

La multi ani, oameni buni, minunati, seriosi, corecti! Am fost foarte placut surprinsa de voi, va recomand si voi reveni!

5/5
Ghita Marius
2021-12-20, 07:31 AM

Foarte multumit de tot. Promptitudine, calitate.

5/5
Carmen Stoean
2021-12-20, 07:30 AM

Din nou impecabil! Coșul elegant aranjat, ambalajul perfect pentru protecție.
Îi mulțumesc în mod special doamnei cu care am vorbit la telefon și datorită căreia comanda mea a ajuns chiar mai devreme decât data la care îmi trebuia.
Cele mai călduroase felicitări!

5/5
Georgiana Daravoina
2021-12-18, 09:29 AM

Recomand!

5/5
Claudia - Dungannon
2021-12-08, 18:30 PM

Servicii impecabile, cadoul a fost livrat in timp . Recomand aceasta firma cu incredere. Felicitari Gift Express!

5/5
Mirela Ilie
2021-10-05, 07:30 AM

Felicitari!!!

5/5
Mihai - UK
2020-12-29, 08:28 AM

Va multumesc pentru livrarea cadoului la timp

5/5
Simona Cernușcă
2020-12-29, 08:26 AM

Produse bune, comunicare excelentă, înțelegere și disponibilitate. Recomand!

5/5
Carmen Marinescu
2020-12-27, 11:57 AM

Multumesc. Sa aveti un 2021 fabulos!

5/5
Popescu Corina
2020-12-27, 11:53 AM

Cadouri frumoase, oamenii frumoși, servicii prompte

5/5
Dorina Torok-Geiger
2020-12-25, 14:48 PM

Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite. Cadoul a ajuns la destinație în state perfectă. Cu siguranță voi mai apela la dvs

5/5
Alexandra - Bucuresti
2020-12-25, 14:45 PM

Am plasat comanda vineri seara si a ajuns la destinatar luni. Recomandat cu drag.

5/5
Petre Stefan
2020-12-25, 14:40 PM

O imbunatatire remarcabila in raport cu anul trecut. Multumim.

5/5
Cristina Ratiu
2019-12-28, 16:23 PM

Livrare foarte rapida, comunicare fara probleme. Totul bine.

5/5
Andreea - Bucuresti
2019-12-26, 13:16 PM

Foarte prompti

5/5
Anton Nicoleta
2019-12-20, 23:52 PM

Foarte prompti. Multumesc frumos!

5/5
Ruxandra Cordea
2018-12-21, 22:52 PM

Multumesc, Gift Express! Chiar daca am plasat comanda cum intr-o perioada aglomerata, pachetul a ajuns neasteptat de repede. Doamna/Domnisoara cu care am comunicat prin telefon de cateva ori a fost foarte prietenoasa si informatiile furnixate de mare ajutor. O experienta excelenta si cu certitudine un serviciu la care voi apela de cate ori voi trimite cate o surpriza parintilor.

5/5
Kondor - Urvind
2018-12-21, 22:46 PM

Foarte multumit. Chiar daca am facut o mica boacana domnisoara de la serviciul client m-a ajutat si am rezolvat cu succes.

5/5
Sirbu Dumitru Viorel
2018-12-21, 22:43 PM

În afara de incurcatura creată de fan curier totul a fost ok.