Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii

Icoane din argint

Postat de Cami 15.09.2014 0 Comentarii

Ce cadouri se mai fac? Vouă nu vi s-a întâmplat niciodată sa fiti in pana de idei? Mai degrabă sa aveți de facut un cadou unei persoane un pic mai dificila si sa nu știți chiar ce sa ii oferiti? Ei eu am pătit-o trebuia sa merg in vizita la un cuplu tânăr căsătorit si proaspeti proprietari ai unui apartament, logic imi trebuia un cadou de casa noua, dar ce? Nu am vrut sa intru in decorul casei si vroiam ceva pentru amândoi, atunci in căutarea cadoului am gasit icoane placate cu argint. Un produs elegant pe o placa de lemn aplicată icoana metalică fie placata cu argint, fie din plăcută de argint 925. M-am gândit ca ar fi cadoul perfect pentru casa noua.Atunci cand oferi in dar o icoana vei oferi si toate gandurile bune.

Mai mult poti personaliza icoana cu mesajul tau. Am asociat icoana  cu evenimentele importante din viața omului si anume nastere, botez sau căsătorie. Unele părți ale țării noastre la botez si la căsătorie se primesc icoane in dar chiar de la preotul care tine slujba evenimentului, astfel eu am înțeles ca fiecare eveniment din viața noastră nu este decât un nou început însoțit de gânduri bune. Fiecare icoana are semnificatia ei, Maria cu pruncul- de obicei se oferă unei proaspete mamici, Isus, Cina cea de taina. Da eu asta am ales 'Cina cea de taina' pentru cadoul meu si am facut bine cadoul a fost unul elegant, micut si dragut dar cu valoare mare, nu valoare materială ci sentimentala. Icoanele sunt cadouri potrivite atât pentru femei cat si pentru bărbați, sunt cadouri serioase si nimeni nu va fi ofensat pentru cadoul primit. Cand alegem un astfel de cadou trebuie doar sa avem grija la religia celui care o primește.

Lasa un comentariu