Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Icoane

Icoane

Icoane cu argint şi foiţă de aur

La magazinul nostru de cadouri, categoria Icoane Religioase găsiţi o gamă largă de icoane argintate şi icoane de argint, unele cu foiţă de aur. Printre modelel noastre deosebite se numără icoane religioase cu Maica Domnului, Maica Domnului cu Pruncul, Isus Hristos sau Cina cea de Taină. Aceste icoane religioase se dovedesc a fi nişte cadouri extraordinare pentru nuntă, botez, casă nouă, sărbători religioase sau chiar şi pentru o zi de naştere.

Icoane
4.99/5, Bazat pe 80 recenzii. 4.99/5 | Bazat pe 80 recenzii.
Produse:
Sortare:
Icoana Maria Medjugorje 18 cm Nou
Icoana catolica este placata cu argint si o reprezinta pe Fecioara Maria aparand langa biserica renumita din localitatea Medjugorje din Bosnia-Hertegovina.
299,00 lei
Icoana cina cea de taina 34x17 cm Nou
Icoana argintata cu Cina cea de taina, un cadou de suflet potrivit pentru diverse ocazii. Icoana este realizata intr-un atelier din Italia, avand finiaje de exceptie.
515,00 lei
Icoana Cina cea de taina color 51x26 cm Nou
Icoana deosebit de eleganta relizata in Italia, infatisand Cina cea de taina. Icoana placata cu argint pur are finisaje colorate, iar spatele este intarit cu lemn minutios finisat.
1.240,00 lei
Icoana Cina cea de taina 51x22 cm Nou
Icoana minutios realizata pe o placa argintata, infatisand Cina cea de Taina. Produsul poate fi asezat atat pe perete, cat si pe o suprafata plana, datorita piciorului demontabil de sustinere.
1.212,00 lei
Icoana argintata Inima Mariei Nou
Icoana argintata inima Mariei, un cadou deosebit de elegant asezat in cutie speciala. Icoana catolica este fabricata in Italia din metal placat cu argint pur de 999°, iar spatele este intarit cu o placa din lemn finisat.
299,00 lei
Icoana argintata Inima lui Isus Nou
Icoana argintata inima lui Isus, un cadou special asezat in cutie eleganta. Icoana catolica este realizata in Italia din metal placat cu argint pur de 999°, iar spatele este intarit cu baza din lemn.
299,00 lei
Icoana argintata cu Isus Nou
Icoana argintata ortodoxa cu Isus, avand spatele realizat din lemn masiv. Partea din fata este reprodusa de mesteri iconografi folosind tehnica presarii metalului, acoperit cu argint pur de 999°, avand deasemenea elemente aurii.
299,00 lei
Iconita rotunda cu Sfanta Familie argintata, aplicata pe o baza rotunda realizata din piele ecologica gri cu picatele albe. Are agatatoare si fundita din saten alb.
125,00 lei
Iconita argintata in forma de inima care reprezinta Maria cu Pruncul, aplicata pe o baza realizata din piele ecologica gri cu inimioare si panglica de saten alba.
125,00 lei
Iconita argintata in forma de inima cu Sfanta Familie, aplicata pe o baza realizata din piele ecologica gri cu modele albe si panglica de saten alba.
125,00 lei
Icoana selecta cu Sfanta Familie, care poate fi agatata pe perete sau asezata pe polita sau noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere. Icoana placata cu argint este prinsa pe o baza din lemn alb si este realizata in relief.
595,00 lei
Icoana argintata realizata in Italia cu Fecioara Maria si pruncul Isus. Are spatele intarit cu lemn de culoare wenge. Poate fi agatat pe perete sau proptit cu ajutorul piciorusului de sustinere.
178,00 lei
Icoana moderna 3D cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana este realizata cu mare atentie la detalii in Italia si este placata cu argint pur.
415,00 lei
Icoana argintata inima Sfanta Familie, cu o dimensiune de 16x18 cm. Icoana este placata cu argint pur si poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
355,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana argintata inima Fecioara Maria, cu o dimensiune de 16x18 cm. Icoana este placata cu argint pur si poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
290,00 lei
Icoana rotunda argintata cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana are un diametru de 11 cm si este placata cu argint pur. Spatele este intarit cu o placa de lemn si are picior de sustinere pentru a putea fi tinuta pe noptiera.
215,00 lei
Iconita in forma de inima cu Sfanta Familie, o icoana eleganta placata cu argint pur. Spatele este intarit cu lemn, care poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul solicitat.
215,00 lei
Iconita in forma de inima cu Maria si Pruncul Isus, o icoana eleganta placata cu argint pur. Spatele este intarit cu lemn, care poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul solicitat.
215,00 lei
Icoana decupata Maria, un cadou elegant pentru o ocazie speciala. Icoana realizata in Italia este placata cu argint pur, iar forma nedefinita ii da o eleganta aparte.
455,00 lei
Iconita rotunda argintata cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Iconita are un diametru de 7,5 cm si este placata cu argint pur.
125,00 lei
Iconita moderna 3D cu Sfata Familie, o icoana placata cu argint pur aplicata pe o placa de lemn. Forma este curbata, iar detaliile in relief sunt realizate cu maiestrie.
125,00 lei
Iconita boltuita ortodoxa, care reprezinta Sfanta Familie realizata pe metal placat cu argint pur, aplicata pe o placa din lemn. Icoana este de inalta calitate, fiind asezata in cutie eleganta de cadou.
85,00 lei
Iconita argintata ortodoxa cu rama lemn de culoare maro inchis cu Maica Domnului din Kazan, avand forma boltuita. Poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
85,00 lei
Icoana Speciala in relief cu Maria si Pruncul Isus. Iconita este realizata din metal placat cu argint pur, aplicata pe o placa de lemn. Poate fi asezata pe noptiera sau agatata pe perete.
155,00 lei
Icoana boltuita realizata in stil ortodox, care reprezinta Sfanta Familie. Este creata pe metal placat cu argint pur, aplicata pe urma pe o placa din lemn frumos finisat.
235,00 lei
Icoana argintata ortodoxa cu rama lemn de culoare maro inchis cu Maica Domnului din Kazan, avand forma boltuita. Poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
235,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana argintata ortodoxa cu rama lemn de culoare maro inchis cu Maica Domnului din Kazan, avand forma boltuita. Poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiere cu ajutorul piciorului de sustinere.
155,00 lei
Iconita cu inger pazitor, o iconita argintata de inalta calitate, ilustrand un inger care vegheaza deasupra unui copil in timpul somnului, tinand un felinar in mana.
168,00 lei
Icoana Selecta argintata cu Sfanta Familie, icoana ortodoxa realizata din materiale de calitate superioara. Spatele este intarit cu un lemn fin, iar icoana este placata cu argint.
285,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana Maica Domnului Amolyntos cu finisaje aurii si argintii, o reproducere dupa o icoana datata din sec. XIV-lea. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur.
285,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana Maica Domnului Amolyntos cu finisaje color, o reproducere dupa o icoana datata din sec. XIV-lea. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur.
685,00 lei
Icoana Maicii Domnului cu 7 Sageti, numita deasemenea si "Imblanzirea inimilor impietrite". Cele 7 sageti reprezinta 7 dureri ale Mariei cauzate de evenimente din viata lui Isus.
285,00 lei
Icoana deosebita realizata din lemn sculptat manual si metal placat cu argint, reprezentand pomul vietii. Isus este reprezentat in centrul icoanei, avandu-i pe cei 12 apostoli in jurul lui.
399,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana eleganta realizata din lemn si metal placat cu argint, reprezentand pomul vietii. Isus este reprezentat in centrul icoanei, avandu-i pe cei 12 apostoli in jurul lui.
285,00 lei
Icoana Sfanta Treime Color este realizata in Italia si este placata cu argint. Spatele icoanei este din lemn si poate fi personalizat prin aplicarea unei placute cu aspect metalic, gravata laser cu mesajul dorit.
275,00 lei
Icoana Sfanta Familie cu Rama Maro, realizata in Italia. Icoana placata cu argint este aplicata pe o baza din lemn de culoare maro inchis. Poate fi asezata atat pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere, cat si agatata pe perete.
178,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana cu Sfantul Francisc placata cu argint pur, realizata in Italia. Avand o baza din lemn, aceasta icoana poate fi prinsa pe perete sau asezata pe polita cu ajutorul piciorusului de sustinere.
299,00 lei
Icoana cu Sfanta Familie placata cu argint pur, avand o baza realizata din lemn cu finisaj alb. Icoana are o dimensiune de 21x27 cm si poate fi agatata pe perete sau aseza pe noptiera cu ajutorul piciorusului de sustinere.
499,00 lei
Icoana Dubla color cu Maica Domnului din Kazan pe partea stanga si Isus pe partea dreapta. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur.
369,00 lei
Tablou copacul vietii in nuante de alb - crem, cu un decor in forma de inima cu inger pazitor. Tabloul este realizat din lemn si metal placat cu argint pur in Italia.
531,00 lei
Icoana ovala argintata, de dimensiune mare, realizata in Italia in 3D, cu Sfanta Familie. Icoana in relief este aplicata pe o baza din lemn de culoare maro.
860,00 lei
Icoana Sfanta Familie cu rama decupata, o piesa realizata in Italia. Icoana este placata cu argint si aplicata de o rama realizata din lemn alb cu decupaje curbate.
349,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana ovala 3D cu Fecioara Maria, o eleganta piesa realizata in Italia. Maica Domnului apare in aceasta icoana rugandu-se langa patul Pruncului. Icoana placata cu argint, realizata in relief, este aplicata pe un lemn fin, de culoare maro.
860,00 lei
Iconita cu varf Sfanta Familie, o icoana micuta dar eleganta realizata in Italia, placata cu argint. Spatele si piciorusul de sustinere sunt realizate din lemn.
123,00 lei
Icoana cu varf Maria cu Pruncul Isus, o iconita argintata realizata cu mare atentie la detalii in Italia. Spatele impreuna cu piciorul de sustinere sunt realizate din lemn.
123,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Icoana Sfanta Familie cu Rama Alba, realizata in Italia. Icoana placata cu argint este aplicata pe o baza din lemn de culoare alba. Poate fi asezata atat pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere, cat poate fi agatata si pe perete.
168,00 lei
Icoana Maria cu rama alba, o iconita eleganta realizata in Italia. Placata cu argint, aceasta icoana este aplicata pe o baza din lemn de culoare alba.
175,00 lei
Tablou mare Sfanta Familie cu rama de lemn de culoare maro inchis, icoana fiind aplicata pe o placa alba. Icoana este placata cu argint, realizata in Italia.
410,00 lei
Icoana in valuri Sfanta Familie, o eleganta reprezentare a familiei unite, un cadou de inalta calitate realizat in Italia. Icoana este placata cu argint si aplicata pe o baza din lemn.
435,00 lei
Icoana in valuri cu Fecioara Maria si pruncul Isus, o deosebita icoana argintata, realizata in Italia. Produs de inalta calitate, care are o baza realizata din lemn de culoare mahon.
435,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou pentru copii cu inger pazitor, o iconita argintata de inalta calitate, ilustrand un inger care vegheaza deasupra unui copil in timpul somnului, tinand un felinar in mana.
168,00 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Icoana placata cu argint, Maria cu Pruncul. Icoana este realizata din metal placat cu argint, aplicata pe o baza din lemn cu marginile decupate. Icoana este de inalta calitate, realizata in Italia.
369,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana argintata cu Sfantul Nicolae, realizata in Italia. Este placata cu argint pur si a fost tratata pentru a ramane neschimbata in timp. Icoana poate fi personalizata prin aplicarea unei placute gravate cu mesaj si este asezata in cutie de cadou.
315,00 lei
Icoana ortodoxa argintata Sfanta Familie color, o icoana deosebit de eleganta, realizata in Italia. Este placata cu argint pur si este aplicata pe un suport din lemn.
755,00 lei
Icoana argintata Sfanta Familie realizata in relief in Italia. Icoana este placata cu argint pur si este aplicata pe un suport din lemn de culoare inchisa.
499,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Tablou oval inger pazitor satinat, un produs elegant, realizat in Italia. Dimensiuni: 11,5 x 15,5 cm. Baza tabloului este realizat din lemn de culoare crem.
185,00 lei
Icoana Maica Domnului Amolyntos, o reproducere dupa o icoana datata din sec. XIV-lea. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur. Elementele distinctive ale acestei icoane sunt cei doi ingeri, care tin in mana uneltele patimilor.
685,00 lei
Icoana Dubla Maica Domnului din Kazan pe partea stanga si Isus pe partea dreapta. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur. Avand o baza din lemn de culoare inchisa, aceasta icoana deosebita poate fi asezata atat pe noptiera cat si pe o polita.
349,00 lei
Icoana Argintata 3D Maria si Pruncul Isus. Icoana este realizata in Italia, aplicata pe un suport din lemn de culoare inchisa. Dimensiuni: 14,5x19 cm.
335,00 lei
Bazat pe 7 recenzii.
Icoana Cina cea de taina argintata, realizata in Italia. Icoana are 13x30 cm, realizata cu mare atentie la detalii in nuante viu colorate. Aplicata pe un suport din lemn finisat meticulos, poate fi atat prinsa pe perete cat si asezata in picioare proptita cu ajutorul piciorusului de sustinere.
465,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana Dantelata Maria cu Pruncul, o creatie italiana speciala de calitate superioara. Baza din lemn finisat poarta o placa argintata, decorata de mainile iscusite ale celor de la Casa Atelier Italia.
545,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Maria cu Isus pe Cruciulita -38%
Cruciulita argintata, cu o icoana mica din rasina aplicata, reprezentand-o pe Sfanta Fecioara Maria cu pruncul Isus. Importat sub licenta Bagutta Italia.
72,00 lei 45,00 lei
Tabloul Icoana Inger Pazitor este realizat pe o placa metalica placata cu argint in Italia. Imaginea este 3D. Portiunea argintata are un finisaj mat si lucios si este aplicat pe lemn fin de culoare alba.
325,00 lei
Bazat pe 5 recenzii.
Impresiile Clientilor
5/5
Denisa Mitrofan
2022-06-03, 06:48 AM

Icoana este foarte frumoasa și lucrata extraordinar, gravata foarte bine.

5/5
Larisa - Bucuresti
2022-04-15, 07:23 AM

Recomand cu mult drag.

5/5
Anamaria - Ramnicu Valcea
2022-03-09, 10:07 AM

Icoana este superba! Sunt foarte multumita si de consiliere si de promtitudine si de tot! Cu siguranta o sa revin. Multumesc!

5/5
Angelica Bejan
2022-01-25, 17:48 PM

Am primit produsul comandat. Am fost plăcut impresionata de ambalare și modul de prezentare. Un produs de calitate. Mulțumesc.

5/5
Dana - Bucuresti
2022-01-18, 12:04 PM

Am primit iconița și este superbă! Mai mult, comanda a sosit neașteptat de repede. Mulțumesc întregii echipe!!!

5/5
Lungociu Denisa
2021-10-22, 06:43 AM

Promptitudine, seriozitate și calitate.
Mulțumesc!

5/5
Laura Stanciulescu
2021-09-18, 11:30 AM

Excelent alegere, a produsului, a companiei, a modului de livrare si a promptitudinii. O varietate de produse.
Recomandam Gift Express.
Multumim.

5/5
Valentin - Ploiesti
2021-09-16, 06:49 AM

Am regăsit o atitudine proactiva , promptitudine in preluarea comenzii și livrare imediata .
Felicitări !

5/5
Ghinea Mihaela
2021-09-15, 06:40 AM

Promptitudine 5*
Comunicare 5*
Produs 5*

5/5
Fartais Ana-Maria
2021-09-06, 22:18 PM

Recomand cu drag! Ieri am dat comanda, azi am si primit! Impachetat frumos, numai de dat cadou.

5/5
Corina - Bucuresti
2021-07-15, 16:36 PM

Super! Produsul este peste asteptari.
Calitatea este f buna. Arata mai bine ca in poza. Mulțumesc!

5/5
Monica Dascalu
2021-07-12, 17:08 PM

Profesionalism si calitate ! Multumesc !

5/5
Maria Amzoiu
2021-06-28, 14:18 PM

Foarte placuta colaborarea, servicii rapide, produse si prezentarea in ambalaj, la superlativ!
Profesionisti!
Multumesc!

5/5
Maria - Bucuresti
2021-06-23, 07:14 AM

Superb, multumesc frumos.

5/5
Elena - Bucuresti
2021-06-19, 12:04 PM

Icoana este superba si a ajuns rapid la noi ambalat minunat de cadou. Multumim frumos.

5/5
Virginia - Craiova
2021-06-11, 12:40 PM

Produsul primit respecta calitatile din descriere. Servicii rapide si fara cusur.
Recomand cu caldura!

5/5
Mariana G.
2021-06-06, 12:06 PM

Icoana foarte frumoasa, am fost surprinsa de calitate. Detaliile sunt mai fine decat se poate observa din imagini. Multumesc.

5/5
Burghiu - Cluj Napoca
2021-01-06, 19:21 PM

Servicii prompte. Multumim

5/5
Miron - Braila
2020-12-02, 19:27 PM

Mulțumim din suflet!

5/5
Andreea - Bucuresti
2020-11-12, 17:26 PM

Comanda a venit împachetată frumos pt cadou. Am fost plăcut surprinsă