Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Vinuri

Vinuri

Vinuri Personalizate

Evenimentele importante din viaţa noastră trebuiesc sărbătorite cu stil. Alegeţi un vin de calitate alb sau roşu din categoria Vinuri Personalizate, inscripţionat cu mesajul potrivit pentru a marca acea zi pentru întotdeauna. Dacă sunteţi în căutarea unui cadou pentru bărbaţi, cadou de nuntă sau cadou pentru o zi de naştere, puteţi alege din zecile de modele haioase, sau cu urări pentru a ieşi din tipare.

Vinuri
5.00/5, Bazat pe 55 recenzii. 5.00/5 | Bazat pe 55 recenzii.
Produse:
Sortare:
Vin in Sticla Indoita: Inger si Drac Nou
Sticla de vin rosu, inscriptionat cu mesajul: "Femeia este un inger. Barbatul este un drac. dar fiecare drac are ingerul lui!". Sticla are o forma mai speciala, cu gatul indoit.
65,00 lei
Vin in Sticla Indoita: Ganduri Calde Nou
Vin rosu intr-o sticla deosebita, cu gatul indoit. Sticla poarta un mesaj pentru ocazii speciale, printat cu un auriu lucios. Mesaj: "Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri!" Vin rosu, sec, 650 ml, Egri Bikaver.
65,00 lei
Sticla Indoita: Varsta Nou
Sticla indoita cu vin, personalizata cu mesaj. Sticla de 650 ml are o forma mai speciala si poarta urmatorul mesaj: "Varsta este doar un numar. Tu decizi de cati ani vrei sa te simti! La multi ani!" Vinul este unul rosu, sec, Egri Bikaver.
65,00 lei
Vin cu Eticheta Haioasa Imoral Nou
Sticla de vin este personalizata cu un mesaj pe pluta. Mesajul este urmatorul: " Tot ce e bun, ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa." Vinul este unul rosu, sec., Egri Bikaver.
45,00 lei
Vin Rosu Prietenului Meu Nou
Vin rosu cadou prietenului meu, este un vin sec, Egri Bikaver, 750 ml, din podgorii unguresti. Sticla poarta mesajul: "Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde.
45,00 lei
Sticla de vin este personalizata cu mesajul: "Fiecare ar trebui sa creada in ceva - eu cred ca as mai bea un pahar cu vin." Mesajul este scris pe o eticheta din pluta.
45,00 lei
Sticla de vin este personalizata cu mesajul: "Un vin bun pentru un prieten bun". Mesajul este inscriptionat pe pluta. Vinul este rosu, demidulce, din podgorii unguresti, 750 ml.
45,00 lei
Vin rosu cu mesaj viata ca tangoul, este un cadou sentimental, cu o urare deosebita. Mesajul printat pe eticheta din pluta este: "Viata ta sa fie ca tangoul: uneori lent, alteori vijelios, dar mereu pasional.
45,00 lei
Vin rosu cu mesaj viata pasionala este un cadou unic, cu o urare minunata. Mesajul suna astfel: "Viata ta sa fie ca tangoul: uneori lent, alteori vijelios, dar mereu pasional.
28,00 lei
Sticla de vin cu spirala in interior. Sticla contine 2 soiuri de vin, ambele din podgorii unguresti: Tokaji Furmint alb si Matrai Cabernet Sauvignon, vin rosu, aflat in interiorul spiralei.
130,00 lei
Cadou pentru pecar cu vin. Sticla de vin este inscriptionata cu mesajul: "Regulile pescarului: Culca-te devreme! Scoala-te devreme! Pescuieste cu spor! Minte de zor!" Mesajul este inscriptionat pe o eticheta de pluta.
40,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Dozator de vin ce are 3 globuri distincte, cu cate un fruct diferit in interior, aceste fructe decorative fiind tot din sticla. Dozatorul il puteti reumple, fiecare spatiu fiind prevazut cu robinet si dop.
575,00 lei
Sticla de vin in forma unei pusti, ce poate fi un cadou potrivit pentru un vanator. Contine vin rosu, din podgorii unguresti: Matrai Cabernet Sauvignon.
90,00 lei
Cadou de Craciun, un dar cu specific, compus dintr-o sticla de vin rosu cu eticheta metalica. Eticheta prezinta un peisaj de iarna, cu o biserica si o casuta.
95,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Sticla cu vin rosu, ce are imprimata mesajul: "Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet." Acest mesaj poate fi intregit de un nume sau o urare dupa preferinte.
28,00 lei
Sticla de vin cadou, rasucita, ce contine 2 tipuri de vin: alb si rosu. Vinul este unguresc: Vin alb, Tokaji Furmint si vin rosu, Matrai Cabernet Sauvignon.
130,00 lei
Cadou deosebit, dozator mare de vin cu 2 robineti. Sticla este umpluta cu vin alb Tokaji Furmint in exterior si vin rosu Egri Bikaver in interiorul in forma de struguri.
295,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou vin rosu, sec, 750 ml, personalizat cu urmatorul mesaj: "Viseaza - si toate visele ti se vor implini! Crezi - si lumea ti se va asterne la picioare! Iubeste - si viata iti va inflori! La multi ani! " Langa acest mesaj, mai putem adauga un nume sau un alt text scurt.
28,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou pentru un prieten bun, ce consta intr-o sticla de vin rosu, sec, Egri Bikaver, 0.75l. Sticla poarta mesajul: "Un vin bun pentru un prieten bun".
28,00 lei
Cadou urias, o sticla de vin rosu 1500ml, cu mesajul LA MULTI ANI. Sub mesaj apare un tort cu lumanari de culoare aurie, potrivit atat pentru o zi de nastere cat si pentru onomastica.
90,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Trandafir in sticla de vin cadou pentru femei, un dar deosebit pentru ocazii speciale. Sticla de vin are in interior un trandafir rosu, umplut cu vin rosu.
140,00 lei
Cadou corabie cu vin, o sticla decorativa umpluta cu renumitul vin alb, Tokaji Furmint, avand un volum de 500ml. Sticla are pe exterior o corabie cu vele si poate fi personalizat cu un masaj pictat.
130,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou special pentru fiu, din partea mamei sau al tatalui, o amintire ce va marca evenimentul sarbatorit. Sticla de vin alb este unul special, Tokaji Furmint, sec, 750ml, un renumit vin unguresc.
60,00 lei
Cadou pentru bunic, o sticla pictata de vin rosu, in nuante de argintiu. Sticla are 750 ml continut si poate fi un vin sec sau demidulce. Mesajul purtat de sticla din imagine este "Pentru cel mai bun bunic!!!" dar acesta poate fi inlocuit cu orice alt mesaj, dupa preferinta clientului.
60,00 lei
Cadou pentru Nas, un cadou special binevenit cu orice ocazie, chiar si la o vizita surpriza. Sticla de vin rosu de 750 ml este decorata manual cu nuante de albastru si argintiu, iar cea din imagine poarta mesajul "Pentru cel mai bun nas!".
60,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou pentru 35 ani, format dintr-o sticla cu vin alb si numarul 35 realizat tot din sticla pe exteriorul acesteia. Puteti opta pentru personalizarea acestui cadou cu un mesaj pictat.
130,00 lei
Cadou aniversar pentru 50 de ani, un cadou care va fi tinut drept amintire. Sticla in forma de picatura are in interior cifra 50, confectionata din sticla de culoare rosie.
130,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou potrivit pentru o zi de nastere, o sticla speciala de vin personalizata cu varsta si mesajul dorit. Sticla rasucita contine 500 ml de vin alb, sec, din regiunile Tokaji.
145,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cutie cu vin pentru ocazii speciale, un cadou elegant pentru o persoana sofisticata. Capacul gazduieste 4 accesorii pentru vin, un dop de turnare, un deschizator de sticla, un dop si un inel antipicurare.
319,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Set vin cu 2 pahare. Sticla cu vin alb sec Tokaji Furmint ce are doua locuri create special pentru a se aseza paharele. Paharele sunt din sticla transparenta si au aplicate cate un strugure din sticla de culoare albastra.
140,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Un deosebit cadou care se potriveste cu orice ocazie.Un cadou pentru persoanele dragi, o deosebita sticla in forma de glob pamantesc ce contine 500 ml vin rosu sec din renumitele podgorii Egri Bikaver.
195,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
O deosebita sticla cu vin alb sec decorata cu cifra 60 pe care o poti darui unui vechi si bun prieten cu ocazia zilei de nastere. Sticla contine 500 ml de vin alb Tokaji Furmint si poate fi personalizata cu un mesaj pictat.
130,00 lei
Aceasta deosebita sticla cu vin alb sec Tokaji Furmint poate fi oferita cadou cu ocazia implinirii a 50 de ani de viata, adica jumatate de secol sau cu ocazia Nuntii de Aur, ceea ce inseamna 50 de ani de la casatorie, 50 de ani frumosi petrecuti in 2.
130,00 lei
O sticla cu vin cadou pentru 45 ani. Sticla contine 500 ml vin alb sec Tokaji Furmint. Pe langa cifra 45 sticla se mai poate personaliza un mesaj pictat special pentru cel care o va primi, sau data la care sticla a fost daruita.
130,00 lei
Un cadou deosebit pentru varsta de 40 de ani, o sticla decorativa cu vin alb din podgorii unguresti Tokaji Furmint de 500 ml. Va fi un cadou potrivit, oferit cu ocazia zilei de nastere celor care schimba prefixul.
130,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cadou pentru 30 de ani intr-o sticla rasucita cu vin alb Tokaji Furmint, 500ml. Pe sticla este aplicata cifra 30 de culoare rosie ce arata varsta celui care o va primi cu ocazia aniversarii zilei de nastere.
130,00 lei
Un cadou special pentru cel care implineste varsta de 25 de ani, sau cu ocazia unei aniversari cum ar fi nunta de argint. Aceasta sticla este umpluta cu un vin alb rafinat, Tokaji Furmint, 500ml.
130,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Cadou pentru 20 de ani, un cadou special pentru cei care implinesc frumoasa varsta de 20 de ani sau pentru o aniversare. Cadoul este o sticla de vin alb, renumitul Tokaji Furmint, de 500ml, intr-o sticla cu forma rasucita, pe care este aplicata cifra 20 fabricata din sticla rosie.
130,00 lei
Cadou pentru iubita, o declaratie de iubire infatisata intr-o sticla de vin alb, Tokaji Furmint, cu o inima umpluta cu vin rosu. Aceasta sticla are a forma cu totul speciala, reprezentand un cadou ideal atat pentru iubita cat si pentru sotia.
140,00 lei
Acest cadou este creat special pentru a fi daruit nasilor, pentru orice ocazie. Vinul cu mesaj pentru nasi este de 750 ml, un vin alb de calitate, sec, Tokaji Furmint, din podgorii unguresti.
79,00 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Impresiile Clientilor
5/5
Lupu Mihaela
2016-10-07, 11:03 AM

Foarte multumita de produsele si serviciile GiftExpress.

5/5
Monica - Baia Mare
2016-10-04, 06:55 AM

Sunt foarte multumita de serviciile dvs, si de produs deasemenea. Multumesc pt promptitudine

5/5
Eugen Vieru
2016-09-23, 08:16 AM

Foarte prompta livrare si pe deplin deservire profesionala in privinta produselor. Va multumim!

5/5
Timea Kraft
2016-08-27, 07:15 AM

Extraordinar, mii de multumiri. Xxx

5/5
Rodica Pirvu
2016-08-04, 21:46 PM

Buna seara!

Am primit astazi comanda !
Sticla comandata este mai frumoasa decat ma asteptam. Multumesc mult pentru inscriptionare!
Iar comanda a ajuns mai repede decat calculasem.
Cu siguranta voi recomada tuturor cunoscutilor serviciile dvs.

Spor in toate!

5/5
Ecaterina Iordan
2016-07-27, 08:03 AM

Relatia cu clientii la superlativ (doamna care ofera detalii privind produsele are o rabdare de sfant), coletul a ajuns extrem de repede, vom reveni cu drag pe site-ul dumneavoastra!!!

5/5
Luminita Zamfirescu
2016-07-15, 19:44 PM

Servicii si produse excelente.

5/5
Moraru Delia
2016-06-08, 08:00 AM

Suntem foarte mulțumiți de serviciile dvs.,acestea însemnând comunicare,promptitudine,rapiditate și calitate maxima. Cu siguranță vom mai apela și cu alte ocazii la serviciile dvs.și va vom recomanda mai departe. Va mulțumim!

5/5
Marian Toma
2016-05-17, 16:51 PM

Cadoul cumparat a facut o impresie excelenta destinatarului acestuia.
Site-ul este un ajutor de incredere cand trebuie sa oferi un cadou si esti in lipsa de idei, dar mai ales de timp.

5/5
Cristina
2016-05-15, 16:07 PM

Calitatea foarte buna, finisaj frumos, si scrisul a iesit deosebit. Multumesc frumos!

5/5
Daniela D.
2016-05-12, 07:51 AM

Livrare ok,comunicare buna.Produsul in regula cu mentiunea ca barul are lemnul natur,nevopsit,iar in foto de prezentare nu este asa.Poate este specificat ca nu este vopsit,nu am fost atenta, dar daca nu am sesizat, cred ca e specificat"subtil"

5/5
Ioan
2016-05-11, 08:41 AM

- produsul corespunde in totalitate cu informatiile din descrierea acestuia pe site
- livrare rapida: a doua zi

5/5
Mihaela L.
2016-03-03, 16:49 PM

Am fost foarte multumita si de promptitudine, si de modul de comunicare si de calitatea produselor!!!!!

5/5
Dina Marin
2016-03-02, 22:20 PM

Super!
Am sa revin cu placere.
Multumesc.

5/5
Camelia O.
2016-03-02, 22:19 PM

CADOU ANIVERSAR - FOARTE BINE REALIZAT

5/5
Angela Radulescu
2016-02-28, 11:38 AM

Multumesc pt.promptitudine si pt. calitatea produselor comandate. De retinut site-ul!!!!

5/5
Cristina E.
2016-02-11, 20:44 PM

+10 cu felicitari pentru toate serviciile(promptitudine,comunicare,produse,servicii).
Multumesc GiftExpres...oricand voi apela la serviciile dvs.Recomand cu placere

5/5
Genelia N.
2016-01-20, 16:53 PM

Buna ziua,
Multumesc mult pentru promptitudine, comanda facuta ieri la Dv. a sosit astazi.
O zi frumoasa in continuare,
Genelia N.

5/5
Anelusa G.
2016-01-13, 19:17 PM

Sunt foarte multumita de produsul achizitionat, aproape ca in poza, a ajuns intr-o zi cu fan curier, foarte ok si dragut ambalat.
Cu siguranta voi mai apela la giftexpress.

5/5
Cristina V.
2016-01-08, 17:21 PM

N-am ce sa va reprosez: produsul a fost expediat si a ajuns la mine in mai putin de 24 ore, deci bravo atat voua, cat si celor de la Fan Courier.
Sper ca persoanei careia ii este dedicat cadoul sa ii placa la fel de mult ca si mine, este impecabil si corespunde cu pozele. Sper sa fie asta semnatura voastra: realitate, calitate a serviciilor oferite, promptitudine.

Va multumesc!