Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Genti si Portofele

Genti si Portofele

In categoria genti si portofele gasiti produse de cea mai buna calitate, destinate in special barbatilor. Portofelele din piele naturala sunt la mare cautare, fiind un cadou inedit cu care nu puteti da gres. Aceste genti si portofele pot fi de diverse culori, maro, negru sau alte nuante.

Genti si Portofele
4.98/5, Bazat pe 41 recenzii. 4.98/5 | Bazat pe 41 recenzii.
Produse:
Sortare:
Portofel Barbati Piele Rata Nou
Portofel de barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimeu pe fata o rata salbatica zburand deasupra unei ape. Inchiderea se realizeaza cu capsa.
235,00 lei
Portofel Piele cu Lant Motor Negru Nou
Portofel pentru barbati cu motor, realizat manual din piele naturala neagra, avand prins pe el un lant detasabil la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa.
260,00 lei
Portofel Carduri Synchrony RFID Nou
Portofel realizat din piele naturala de culoare neagra, special creat pentru carduri. Acest produs are in interior 5 buzunare pentru carduri, 10 coli din folie transparenta si un buzunar pentru bancnote.
130,00 lei
Portofel Barbati Piele Motocross Nou
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand pe fata imprimat un motociclist sub care se afla inscriptia MOTOCROSS. Portofelul se inchide prin capsa, iar interiorul are spatiu pentru 10 carduri, un buzunar inchis pentru monede si 3 pentru bancnote, din care unul inchis cu fermoar.
245,00 lei
Portmoneu Documente Piele Maro Nou
Portmoneu pentru documente realizat din piele naturala de culoare maro, marca Vester Luxury. Este un portofel in care se regasesc spatii pentru 8 carduri, 2 documente de tip pasaport si carte de identitate, buzunare ascunse si unul pentru bancnote.
245,00 lei
Portofel Barbati Giultieri Piele Negru Nou
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala, avand culoare neagra cu finisaj lucios. Portofelul are inchidere cu o bareta cu capsa dedesubt. Are in interior loc pentru 10 carduri, 2 buzunare pentru bancnote plus unul ascuns cu fermoar, iar pentru monede are un buzunar cu capsa.
220,00 lei
Portofel Barbatesc Piele Corvo Luxury Negru Nou
Portofel barbatesc Corvo Luxury realizat din piele naturala de culoare neagra. Portofelul este unul foarte fin prelucrat, avand cusaturi de intarire la margini.
255,00 lei
Portofel Barbatesc din Piele Naturala Corvo Negru Nou
Portofel de piele naturala de inalta calitate realizata in Italia. Interiorul contine 9 compartimente pentru carduri, 2 spatii cu fata transparenta pentru documente de identitate, un spatiu ascuns cu inchidere de tip fermoar, un buzunar pentru monede si alte 2 pentru bancnote.
220,00 lei
Portofel Piele Maro Caine Teckel RFID Nou
Portofel barbatesc realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe fata capul unui caine de rasa Teckel. Inchiderea se realizeaza cu capsa.
220,00 lei
Portofel Piele cu Lant Motocicleta Neagra RFID Nou
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala neagra, avand prins pe el un lant detasabil la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa.
260,00 lei
Portofel Barbati Piele Maro Vultur Nou
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand incorporat sistem de protectie a datelor RFID. Inchiderea este cu capsa, iar interiorul este foarte spatios.
245,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel Barbatesc Piele Maro Giultieri Nou
Portofel barbatesc realizat din piele naturala de culoare maro inchis, marca Giultieri. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Portofel Giultieri Brown Leather Nou
Portofel pentru barbati Giultieri Brown Leather realizat din piele naturala de culoare maro, cu o dimensiune de 10x12 cm. Marginile sunt intarite prin cusaturi.
130,00 lei
Portofel pentru barbati Giultieri realizat din piele naturala de culoare maro. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand imprimata pe fata o motocicleta de tip sport, sub care este mesajul "Too loud, Too crazy".
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel Vester Luxury realizat din piele naturala de culoare neagra, cu finisaj lucios si cusaturi de culoare neagra. Portofelul este special pentru barbati si are inchidere cu capsa.
255,00 lei
Portofel Giultieri realizat din piele naturala de culoare maro, cu o dimensiune de 10x12 cm. Interiorul este compartimentat in 7 spatii pentru carduri, 2 pentru acte de identitate, 2 buzunare ascunse, buzunar pentru monede, 2 compartimente pentru bancnote si unul de aceeasi dimensiune cu fermoar.
130,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand imprimata pe fata o masina de formula 1. Produsul are incorporat sistemul de protectie RFID pentru blocarea citirilor de date neautorizate.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel Corvo Bianco realizat din piele naturala de culoare maro, cu finisaj lucios si cusaturi de culoare maro. Portofelul este special pentru barbati si are inchidere cu capsa.
255,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare neagra, cu o dimensiune de 10x12 cm. Interiorul este compartimentat in 7 spatii pentru carduri, 2 pentru acte de identitate, 2 buzunare ascunse, buzunar pentru monede, 2 compartimente pentru bancnote si unul de aceeasi dimensiune cu fermoar.
130,00 lei
Portofel barbatesc de calitate superioara, realizata din piele naturala de culoare maro inchis. Are 9x12 cm, iar interiorul este foarte bine compartimentat.
220,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe el un tractor. Produsul are incorporat sistemul de protectie RFID pentru blocarea citirilor de date neautorizate.
220,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, avand pe fata imaginea unui fotbalist cu o minge in fata, gata sa dea un sut. Inchiderea este realizata prin capsa, iar interiorul este foarte incapator.
235,00 lei
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala, avand prins pe el un lant la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa. Prin acest fel portofelul poate fi prins de curea sau de pantaloni, impiedicand pierderea sau furtul acestuia.
260,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, avand pe fata imaginea unui cal galopand. Inchiderea este realizata prin capsa, iar interiorul este foarte incapator.
220,00 lei
Portofel Piele Barbati Pescar -14%
Portofel de barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimeu pe fata o undita cu un peste. Interiorul contine 2 compartimente pentru bancnote, unul pentru monede, 6 spatii pentru carduri si 1 compartiment transparent pentru acte.
245,00 lei 210,00 lei
Portofel de barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimeu pe fata cu un biciclist. Inchiderea se realizeaza cu capsa. Interiorul contine 2 compartimente pentru bancnote, unul pentru monede, 9 spatii pentru carduri si 2 compartimente transparente pentru acte.
220,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala negra, facand parte din colectia Luxury. Portofelul are inchidere cu capsa. Interiorul are 2 compartimente pentru bancnote, un buzunar pentru monede, loc pentru 9 carduri si 2 buzunare transparente pentru documente.
255,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe el un vultur. Produsul are incorporat sistemul de protectie RFID pentru blocarea citirilor de date neautorizate.
235,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare gri inchis. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare negru cu verde maslin. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare albastru inchis. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat manual din piele naturala, o combinatie armonioasa de piele cu piele intoarsa de culoare maro. Interiorul foarte bine compartimentat contine 9 locuri pentru carduri, 2 pentru acte, un buzunar ascuns cu fermoar, unul pentru monede si alte 2 pentru bancnote.
160,00 lei
Portofel cu clema de bani realizat din piele naturala de culoare maro, avand cusaturi de intarire pe margini. Portofelul are un buzunar pentru monede, loc pentru 6 carduri in interior si o clema de bani pentru a prinde bancnotele.
160,00 lei
Portofel barbatesc realizat din piele naturala fina, avand inchidere de tip capsa. Interiorul contine 6 buzunare pentru carduri, un compatiment pentru carte de identitate, un buzunar inchis pentru bani marunti si 3 spatii pentru bancnote dintre care unul cu fermoar.
130,00 lei
Portofel de piele naturala de inalta calitate, realizata in Italia. Este dotat cu sistem de protectie a datelor RFID, care previne citirile electronice neautorizate de date a actelor aflate in portmoneu.
255,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro de dimensiuni reduse, avand 8x10,5 cm. Interiorul in ciuda dimensiunilor mici este foarte incapator, avand spatiu pentru 9 carduri, 2 buzunare transparente pentru permis de conducere, card de sanatate sau legitimatie, buzunar pentru monede si 2 spatii pentru bancnote.
199,00 lei
Portofel barbatesc realizat din piele naturala, avand imprimat pe el o undita cu un peste pe fata. Interiorul este compartimentat in felul urmator: 9 buzunare pentru carduri, 2 spatii speciale pentru carte de identitate si permis de conducere, un buzunar pentru monede si 2 compartimente pentru bancnote.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat manual din piele naturala de culoare maro inchis, avand o dimensiune de 9,5x12 cm. Interiorul are 6 compartimente pentru carduri, unul pentru buletin, un buzunar pentru monede si 2 spatii speciale pentru bancnote.
180,00 lei
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, cu marginea intarita prin cusatura. Portofelul este realizat manual, avand 9 compartimente pentru carduri, 2 pentru carte de identitate si permis de conducere, un spatiu cu fermoar, un buzunar pentru monede si 2 pentru bancnote.
220,00 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Portofel barbatesc realizat manual din piele naturala de culoare maro cu model de cerb. In interior are doua buzunare pentru bancnote, 7 compartimente pentru carduri, 3 compartimente pentru documente si un buzunar pentru monede.
245,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala maro, avand pe el imprimat un model de camion. Portofelul are 3 compartimente pentru bancnote, dintre care unul cu fermoar, 9 compartimente pentru carduri, buzunar pentru carte de identitate, permis si compartiment pentru monede.
245,00 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala, decorat cu modelul unui caine de vanatoare. Portofelul de culoare maro are inchidere prin capsa.
235,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala, avand prins pe el un lant la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa. Prin acest fel portofelul poate fi prins de curea sau de pantaloni, impiedicand pierderea sau furtul acestuia.
260,00 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare neagra, cu proctie RFID pentru a proteja cardurile de citirea neautorizata a datelor. Portofelul are inchidere cu capsa, loc pentru card de identitate, 6 carduri, buzunar pentru monede si 2 compartimente pentru bancnote.
299,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro inchis. Cu o dimensiune de 10x12 cm, portofelul are in interior spatiu pentru carte de identitate, permis, 3 carduri, un spatiu inchis cu fermoar, loc pentru monede si 2 compartimente pentru bancnote.
245,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare neagra, personalizabil cu nume sau initiale prin gravura laser. Portofelul are loc special pentru carte de identitate, permis, 6 carduri, monede si 2 compartimente pentru bancnote.
199,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Suport agenda realizat din piele ecologica de culoare maro. Inchiderea este realizata prin capsa, iar pe interior are un buzunarel special pentru a insera o carte de vizita.
99,00 lei
Portofelul suport chei din piele este un cadou elegant, potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Este de culoare neagra, din piele, si are inel metalic pentru a prinde cheile.
95,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Impresiile Clientilor
5/5
Adriana M.
2021-10-06, 19:46 PM

Foarte multumita. Produs de calitate si livrat in timp util. Voi reveni si cu alta ocazie.

5/5
Simona - Suceava
2021-10-03, 09:47 AM

Exact ce cautam. Produs de calitate superioara, corespunde intocmai cu descrierea si a ajuns repede. Multumesc.

5/5
Adina Bololoi
2021-09-15, 06:41 AM

Super tare, mulțumim frumos!

5/5
Carmen - Bucuresti
2021-08-25, 17:55 PM

Produse de calitate, foarte frumos ambalate.

5/5
Andreea - Popesti Leordeni
2021-08-25, 17:51 PM

Super!

5/5
Klara Miron
2021-08-17, 22:27 PM

Foarte promti, servicii si produse de calitate. Sunt foarte multumita. Multumesc!

5/5
Laura - Bucuresti
2021-08-17, 14:33 PM

Superb! Multumesc

5/5
Raluca Tripon
2021-07-20, 14:21 PM

Foarte multumita de toata aceasta experienta! Minunat!

5/5
Mari - Bucuresti
2021-07-20, 08:35 AM

Foarte mulțumită!

5/5
Kovács - Oradea
2021-06-30, 13:07 PM

Oameni de nota 10, produsul impachetat frumos, comanda la timp! Am fost foarte multumit!!!!
Stima si respect

5/5
Cristian B.
2021-06-12, 14:04 PM

Culoare placuta, maro inchis. Piele calitativa, pare sa fie rezistenta, are cusaturi pe margine. Interiorul are multe buzunare, dar grosimea este potrivita pentru a fi purtata si in buzunar fara sa incomodeze.

5/5
Cristina B.
2021-06-10, 06:46 AM

Ma bucur ca v-am gasit. Gama variata de produse de calitate, personal implicat, promptitudine.

5/5
Daniel Constantinescu
2021-06-09, 06:38 AM

Produse de calitate recomand cu încredere

5/5
Cristian S.
2021-06-08, 22:21 PM

Nota 10 cu multumiri. Voi reveni si cu alte ocazii.

5/5
Ionescu Vlad
2021-06-05, 07:31 AM

Serviciul exceptional, rapiditate peste asteptari.

5/5
Andrei S.
2021-06-03, 20:03 PM

Portofelul este de din piele groasa, de calitate. Recomand cu incredere.

5/5
Tantzi
2021-05-20, 16:30 PM

Nota maxima pentru promtitudine, calitatea produsului și ambalajul de cadou.
Multumesc.

5/5
Alexoiu Alina
2021-05-17, 13:59 PM

Sunteti formidabili. Servicii ireproșabile.

5/5
Madalina - Bucuresti
2021-05-07, 19:37 PM

Maxim pentru promptitudine și comunicare. O sa revin cu detalii despre portofel pentru ca nu am deschis cutia, având în vedere ca îl ofer drept cadou.

5/5
Ciprian Ungureanu
2021-04-13, 20:33 PM

Foarte multumit , apreciez modul de ambalare al produselor.