Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Genti si Portofele

Genti si Portofele

In categoria genti si portofele gasiti produse de cea mai buna calitate, destinate in special barbatilor. Portofelele din piele naturala sunt la mare cautare, fiind un cadou inedit cu care nu puteti da gres. Aceste genti si portofele pot fi de diverse culori, maro, negru sau alte nuante.

Genti si Portofele
4.99/5, Bazat pe 71 recenzii. 4.99/5 | Bazat pe 71 recenzii.
Produse:
Sortare:
Portofel piele: Mistret Nou
Portofel pentru barbati din piele naturala de culoare maro cu imaginea unui porc mistret pe fata, realizat manual. Portofelul are marginile intarite prin cusatura.
245,00 lei
Portofel piele: Speed and power Nou
Portofel barbatesc de piele maro Speed and Power, produs realizat manual. Portofelul are marginile intarite prin cusatura de culoare maro deschis. Interiorul include un buzunar cu capsa pentru monede, 2 spatii incapatoare pentru bancnote, 9 carduri si 2 spatii cu folie transparenta pentru acte de identitate sau legitimatii.
245,00 lei
Portofel piele maro: Motocross Nou
Portofel pentru barbati de piele maro cu Motocross, realizat manual. Portofelul are marginile intarite prin cusatura. Interiorul include un buzunar pentru monede, 2 spatii pentru bancnote, 9 carduri si 2 spatii cu folie transparenta pentru acte de identitate sau legitimatii.
245,00 lei
Portofel piele cu cerb Nou
Portofel model barbatesc realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe el un cerb. Acest produs poate reprezenta un cadou ideal pentru un vanator.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel barbatesc Corvo Luxury realizat din piele naturala de calitate superioara, avand culoare maro inchis. Este prelucrat manual, iar marginile sunt intarite prin cusaturi.
255,00 lei
Portofel barbatesc realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand imprimata pe fata un caine lup. Interiorul portofelului are spatiu pentru 7 carduri, 1 compartiment pentru carte de identitate, un buzunar cu capsa pentru monede si 2 spatii pentru bancnote.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat pentru barbati din piele naturala de culoare maro, avand imprimata pe fata o masina de tip Pickup, alaturi de mesajul "vehicle for all roads".
245,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe el o masina exotica, Shelby Cobra, alaturi de mesajul "feel the freedom".
245,00 lei
Portofel de barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimeu pe fata o rata salbatica zburand deasupra unei ape. Inchiderea se realizeaza cu capsa.
245,00 lei
Portofel pentru barbati cu motor, realizat manual din piele naturala neagra, avand prins pe el un lant detasabil la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa.
260,00 lei
Portofel realizat din piele naturala de culoare neagra, special creat pentru carduri. Acest produs are in interior 5 buzunare pentru carduri, 10 coli din folie transparenta si un buzunar pentru bancnote.
130,00 lei
Portmoneu pentru documente realizat din piele naturala de culoare maro, marca Vester Luxury. Este un portofel in care se regasesc spatii pentru 8 carduri, 2 documente de tip pasaport si carte de identitate, buzunare ascunse si unul pentru bancnote.
245,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala, avand culoare neagra cu finisaj lucios. Portofelul are inchidere cu o bareta cu capsa dedesubt. Are in interior loc pentru 10 carduri, 2 buzunare pentru bancnote plus unul ascuns cu fermoar, iar pentru monede are un buzunar cu capsa.
220,00 lei
Portofel de piele naturala de inalta calitate realizata in Italia. Interiorul contine 9 compartimente pentru carduri, 2 spatii cu fata transparenta pentru documente de identitate, un spatiu ascuns cu inchidere de tip fermoar, un buzunar pentru monede si alte 2 pentru bancnote.
255,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel barbatesc realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe fata capul unui caine de rasa Teckel. Inchiderea se realizeaza cu capsa.
220,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala neagra, avand prins pe el un lant detasabil la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa.
260,00 lei
Portofel pentru barbati Giultieri Brown Leather realizat din piele naturala de culoare maro, cu o dimensiune de 10x12 cm. Marginile sunt intarite prin cusaturi.
155,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, avand incorporat sistem de protectie a datelor RFID. Modelul de pe fata portofelului este un caine de vanatoare vizsla.
245,00 lei
Portofel pentru barbati Giultieri realizat din piele naturala de culoare maro. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Portofel Vester Luxury realizat din piele naturala de culoare neagra, cu finisaj lucios si cusaturi de culoare neagra. Portofelul este special pentru barbati si are inchidere cu capsa.
255,00 lei
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand imprimata pe fata o masina de formula 1. Produsul are incorporat sistemul de protectie RFID pentru blocarea citirilor de date neautorizate.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel Corvo Bianco realizat din piele naturala de culoare maro, cu finisaj lucios si cusaturi de culoare maro. Portofelul este special pentru barbati si are inchidere cu capsa.
255,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare neagra, cu o dimensiune de 10x12 cm. Interiorul este compartimentat in 7 spatii pentru carduri, 2 pentru acte de identitate, 2 buzunare ascunse, buzunar pentru monede, 2 compartimente pentru bancnote si unul de aceeasi dimensiune cu fermoar.
155,00 lei
Portofel barbatesc realizat din piele naturala Vester Luxury, dotat cu noul sistem de protectie a datelor RFID. Portofelul este maro inchis, avand sistem de inchidere de tip capsa.
255,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand imprimat pe el un tractor. Produsul are incorporat sistemul de protectie RFID pentru blocarea citirilor de date neautorizate.
245,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, avand pe fata imaginea unui fotbalist cu o minge in fata, gata sa dea un sut. Inchiderea este realizata prin capsa, iar interiorul este foarte incapator.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel Piele cu Lant Classic Motor RFID -10%
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala, avand prins pe el un lant la capatul caruia se afla o inchizatoare cu capsa. Prin acest fel portofelul poate fi prins de curea sau de pantaloni, impiedicand pierderea sau furtul acestuia.
260,00 lei 235,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, avand pe fata imaginea unui cal galopand. Inchiderea este realizata prin capsa, iar interiorul este foarte incapator.
220,00 lei
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, avand pe fata modelul unui cap de caine lup. Inchiderea este realizata prin capsa, iar interiorul este incapator.
245,00 lei
Portofel de barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimeu pe fata o undita cu un peste. Interiorul contine 2 compartimente pentru bancnote, unul pentru monede, 6 spatii pentru carduri si 1 compartiment transparent pentru acte.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel de barbati realizat din piele naturala de culoare maro, avand imprimeu pe fata cu un biciclist. Inchiderea se realizeaza cu capsa. Interiorul contine 2 compartimente pentru bancnote, unul pentru monede, 9 spatii pentru carduri si 2 compartimente transparente pentru acte.
220,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare negru cu verde maslin. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare albastru inchis. Marginile sunt intarite prin cusatura, iar interiorul este extrem de incapator.
130,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel realizat manual din piele naturala, o combinatie armonioasa de piele cu piele intoarsa de culoare maro. Interiorul foarte bine compartimentat contine 9 locuri pentru carduri, 2 pentru acte, un buzunar ascuns cu fermoar, unul pentru monede si alte 2 pentru bancnote.
160,00 lei
Portofel barbatesc realizat din piele naturala fina, avand inchidere de tip capsa. Interiorul contine 6 buzunare pentru carduri, un compatiment pentru carte de identitate, un buzunar inchis pentru bani marunti si 3 spatii pentru bancnote dintre care unul cu fermoar.
130,00 lei
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro de dimensiuni reduse, avand 8x10,5 cm. Interiorul in ciuda dimensiunilor mici este foarte incapator, avand spatiu pentru 9 carduri, 2 buzunare transparente pentru permis de conducere, card de sanatate sau legitimatie, buzunar pentru monede si 2 spatii pentru bancnote.
199,00 lei
Portofel barbatesc realizat din piele naturala, avand imprimat pe el o undita cu un peste pe fata. Interiorul este compartimentat in felul urmator: 9 buzunare pentru carduri, 2 spatii speciale pentru carte de identitate si permis de conducere, un buzunar pentru monede si 2 compartimente pentru bancnote.
245,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel realizat manual din piele naturala de culoare maro inchis, avand o dimensiune de 9,5x12 cm. Interiorul are 6 compartimente pentru carduri, unul pentru buletin, un buzunar pentru monede si 2 spatii speciale pentru bancnote.
180,00 lei
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, cu marginea intarita prin cusatura. Portofelul este realizat manual, avand 9 compartimente pentru carduri, 2 pentru carte de identitate si permis de conducere, un spatiu cu fermoar, un buzunar pentru monede si 2 pentru bancnote.
245,00 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala maro, avand pe el imprimat un model de camion. Portofelul are 3 compartimente pentru bancnote, dintre care unul cu fermoar, 9 compartimente pentru carduri, buzunar pentru carte de identitate, permis si compartiment pentru monede.
245,00 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala, decorat cu modelul unui caine de vanatoare. Portofelul de culoare maro are inchidere prin capsa.
245,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat manual din piele naturala, avand un vultur pe el. Portofelul maro este foarte incapator si se inchide cu capsa. Are 7 compartimente pentru carduri, unul pentru CI, permis, 2 pentru bancnote, un buzunar monede si inca un compartiment ascuns cu fermoar.
245,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro inchis. Cu o dimensiune de 10x12 cm, portofelul are in interior spatiu pentru carte de identitate, permis, 3 carduri, un spatiu inchis cu fermoar, loc pentru monede si 2 compartimente pentru bancnote.
245,00 lei
Suport agenda realizat din piele ecologica de culoare maro. Inchiderea este realizata prin capsa, iar pe interior are un buzunarel special pentru a insera o carte de vizita.
99,00 lei
Portofelul suport chei din piele este un cadou elegant, potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Este de culoare neagra, din piele, si are inel metalic pentru a prinde cheile.
95,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Impresiile Clientilor
5/5
Natasa Cristescu
2022-05-11, 16:14 PM

Mulțumesc!

5/5
Mihaela- Victoria Nedelea
2022-05-01, 20:40 PM

Ce sa zic ,calitate maxima!!! Felicitări!!!! Merita !!!

5/5
Petru I.
2022-04-27, 09:11 AM

Produsul este de calitate, iar ambalajul de cadou m-a scutit de un drum prin oras. Livrare rapida, per total sunt foarte multumit.

5/5
Cornelia - Bucuresti
2022-04-25, 10:32 AM

Am primit portofelul intr-un timp foarte scurt, la nici 2 zile de la plasarea comenzii. Portofelul are ambalat foarte frumos de cadou si bine protejat in timpul transportului. Multumesc, m-ati castigat de client.

5/5
Paula Modiga
2022-04-16, 09:04 AM

Foarte mulțumită. Recomand.

5/5
Nicolae B.
2022-04-10, 08:17 AM

Este ceea ce trebuie... gravura a iesit perfect, livrarea in timp util, iar produsul se prezinta foarte bine dupa o luna de folosire.

5/5
Andreea B.
2022-04-05, 06:38 AM

Produs de calitate, piele groasa, ambalaj superb de cadou. Cartea de identitate intra fara probleme, ceea ce este un avantaj la acest produs.

5/5
Ana - Constanta
2022-02-12, 08:54 AM

Recomand cu mare drag. Totul a fost perfect, incepand de la promptitudinea personalului pana la modul in care a fost impachetat si pregatit.

5/5
Kristina Geca
2022-01-21, 11:23 AM

Extrem de prompti iar cadoul pe care l-am comandat este pe masura!

5/5
Diaconu Julien
2022-01-12, 21:36 PM

Va mulțumesc mult pentru produsul oferit. A fost un cadou frumos.
Singura problema minora a fost ca am comandat un alt model de portofel, dar nu am mai solicitat schimbarea lui.
Echipa este serioasa, m-au ajutat cu plasarea comenzii și printarea modelului dorit pe spatele portofelului.
Comanda a ajuns înaintea termenului.

5/5
Milena Birta
2022-01-04, 07:20 AM

Livrare rapida desi cadoul era personalizat. Multumesc frumos! Recomand acest site cu drag!

5/5
Cristina Florentina Albu
2021-12-29, 08:37 AM

Produse de calitate. Personalizate corespunzător cererii mele. Livrate rapid și împachetate foarte drăguț. Recomand! :)

5/5
Sorina Costea
2021-12-23, 08:36 AM

Sunt foarte mulțumită de produs! Cu siguranța voi reveni cu comenzi! Va mulțumesc!

5/5
Mihai - Rm. Valcea
2021-12-23, 08:35 AM

Nota 10.
Cu siguranță o sa mai comand la voi.

5/5
Orban Ildiko
2021-12-18, 00:08 AM

Sunt foarte mulțumită de comanda primită!

5/5
Modrogan Raluca
2021-12-18, 00:07 AM

Foarte mulțumită, mulțumesc

5/5
Dana Iatan
2021-12-16, 08:56 AM

Totul la superlativ!

5/5
Oana Furtuna
2021-12-15, 20:00 PM

F frumos cadoul, promptitudine, mulțumesc.

5/5
Paul Gogonea
2021-12-15, 18:42 PM

Foarte multumit. Sarbatori fericite.

5/5
Damaris Trăistaru
2021-12-09, 06:39 AM

Multumesc frumos, foarte frumos si minunat împachetat!!????❤️????