Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Genti si Portofele

Genti si Portofele

In categoria genti si portofele gasiti produse de cea mai buna calitate, destinate in special barbatilor. Portofelele din piele naturala sunt la mare cautare, fiind un cadou inedit cu care nu puteti da gres. Aceste genti si portofele pot fi de diverse culori, maro, negru sau alte nuante.

Genti si Portofele
4.88/5, Bazat pe 8 recenzii. 4.88/5 | Bazat pe 8 recenzii.
Produse:
Sortare:
Portofel Piele Naturala Giultieri Nou
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro inchis, intaritura fiind realizata prin cusaturi. Interiorul este foarte incapator, avand 11 compartimente pentru carduri, 2 pentru act de identitate si permis de conducere, un compartiment cu fermoar, buzunar pentru monede si 2 spatii pentru bancnote.
130,00 lei
Portofel Piele Naturala Maro 2 Culori Nou
Portofel realizat manual din piele naturala, o combinatie armonioasa de piele cu piele intoarsa de culoare maro. Interiorul foarte bine compartimentat contine 9 locuri pentru carduri, 2 pentru acte, un buzunar ascuns cu fermoar, unul pentru monede si alte 2 pentru bancnote.
160,00 lei
Portofel Piele cu Clema Bani Vester Maro Nou
Portofel cu clema de bani realizat din piele naturala de culoare maro, avand cusaturi de intarire pe margini. Portofelul are un buzunar pentru monede, loc pentru 6 carduri in interior si o clema de bani pentru a prinde bancnotele.
160,00 lei
Portofel De Piele Naturala Scala Gri Nou
Portofel realizat din piele naturala, prelucrata manual, avand cusaturi fine de intarire la margine. Are culoare gri inchis, inchidere cu capsa, iar interiorul contine 2 buzunare pentru bancnote, unul pentru monede, loc pentru 9 carduri si 2 compartimente pentru documente.
130,00 lei
Portofel Piele Maro 2 Culori Wild Beast Nou
Portofel realizat manual din piele naturala in 2 culori, maro si crem. Interiorul are 6 buzunare pentru carduri, unul pentru act de identitate, un buzunar pentru monede si 3 compartimente pentru bancnote, dintre care unul cu fermoar.
130,00 lei
Portofel Piele Wild Beast Negru Nou
Portofel realizat din piele naturala de culoare neagra, avand o dimensiune de 9,5 x 12 cm. Interiorul are 9 compartimente pentru carduri, 2 spatii pentru acte de identitate, un buzunar cu fermoar, unul pentru monede si 2 pentru bancnote.
130,00 lei
Portofel Piele Negru/Gri Wild Beast Nou
Portofel din piele naturala negru cu gri, avand dimensiuni reduse si inchidere cu capsa. Interiorul are 9 spatii pentru carduri, 2 speciale pentru documente de dimensiunea permisului de conducere sau cardului de sanatate, un buzunar pentru monede si 3 spatii pentru bancnote.
130,00 lei
Portofel Piele Maro Wild Beast Nou
Portofel barbatesc realizat din piele naturala fina, avand inchidere de tip capsa. Interiorul contine 6 buzunare pentru carduri, un compatiment pentru carte de identitate, un buzunar inchis pentru bani marunti si 3 spatii pentru bancnote dintre care unul cu fermoar.
130,00 lei
Portofel Piele Cusuta Maro Nou
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro de dimensiuni reduse, avand 8x10,5 cm. Interiorul in ciuda dimensiunilor mici este foarte incapator, avand spatiu pentru 9 carduri, 2 buzunare transparente pentru permis de conducere, card de sanatate sau legitimatie, buzunar pentru monede si 2 spatii pentru bancnote.
199,00 lei
Portofel Piele Cusuta Bianco Nou
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare neagra, avand marginile intarite prin cusatura. Interiorul contine 9 buzunare pentru carduri, 2 spatii mai mari pentru buletin si permis de conducere, un buzunar inchis pentru monede, un compartiment ascuns cu fermoar si 2 locatii pentru bancnote.
199,00 lei
Portofel Piele Naturala SLM Nou
Portofel realizat din piele naturala in nuante de negru si maro, avand cusaturi fine de culoare alba. Interiorul contine 6 compartimente pentru carduri, unul pentru carte de identitate, un buzunar pentru monede, 2 spatii pentru bancnote si unul ascuns cu fermoar.
130,00 lei
Portofel Piele Neagra Greenland Nou
Portofel realizat manual din piele naturala de culoare neagra, avand o dimensiune de 9,5x12 cm. Interiorul are 9 compartimente pentru carduri, 2 buzunare semitransparente pentru carte de identitate si permis de conducere, un buzunar pentru monede, un compartiment ascuns cu fermoar si 2 spatii speciale pentru bancnote.
210,00 lei
Portofel Piele Maro Sloan Nou
Portofel realizat manual din piele naturala de culoare maro inchis, avand o dimensiune de 9,5x12 cm. Interiorul are 6 compartimente pentru carduri, unul pentru buletin, un buzunar pentru monede si 2 spatii speciale pentru bancnote.
180,00 lei
Portofel Piele Maro Rick Nou
Portofel realizat manual din piele naturala de culoare maro, avand o dimensiune de 9.5x13 cm. Acest portofel barbatesc este foarte bine compartimentat, avand loc pentru 12 carduri, 2 compartimente transparente pentru CI si permis, un buzunar de monede, unul cu fermoar si 2 pentru bancnote.
190,00 lei
Portofel Piele Maro Off Road Nou
Portofel realizat din piele naturala de culoare maro, cu marginea intarita prin cusatura. Portofelul este realizat manual, avand 9 compartimente pentru carduri, 2 pentru carte de identitate si permis de conducere, un spatiu cu fermoar, un buzunar pentru monede si 2 pentru bancnote.
220,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Portofel Piele Maro Jim Nou
Portofel barbatesc realizat din piele naturala de culoare maro inchis. Este foarte incapator, avand 9 compartimente pentru carduri, doua transparente pentru carte de identitate si permis de conducere, buzunar pentru monede, un compartiment cu fermoar si 2 spatii pentru bancnote.
210,00 lei
Portofel Barbatesc Piele Maro Greenland Nou
Portofel barbatesc din piele naturala de culoare maro, Greenland. Portofelul dispune de 9 compartimente pentru carduri, 3 buzunare pentru bancnote dintre care unul ascuns cu fermoar, 2 compartimente pentru documente si un buzunar pentru monede.
210,00 lei
Portofel Piele Maro Cerb Nou
Portofel barbatesc realizat manual din piele naturala de culoare maro cu model de cerb. In interior are doua buzunare pentru bancnote, 7 compartimente pentru carduri, 3 compartimente pentru documente si un buzunar pentru monede.
220,00 lei
Portofel Piele Maro Caine de Vanatoare Nou
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala, decorat cu modelul unui caine de vanatoare. Portofelul de culoare maro are inchidere prin capsa.
220,00 lei
Portofel pentru barbati realiyat manual din piele naturala cu clema de bani. In interior are 6 compartimente pentru carduri si o clema pentru bancnote, iar in exterior are un buzunar pentru monede.
180,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare maro inchis. Cu o dimensiune de 10x12 cm, portofelul are in interior spatiu pentru carte de identitate, permis, 3 carduri, un spatiu inchis cu fermoar, loc pentru monede si 2 compartimente pentru bancnote.
245,00 lei
Portofel pentru barbati realizat din piele naturala de culoare neagra, de calitate superioara. Interiorul are compartiment transparent separat pentru act de identitate si permis de conducere, loc pentru 3 carduri, un buzunar cu clips pentru monede, altul cu fermoar si 2 locatii pentru bancnote.
245,00 lei
Suport agenda realizat din piele ecologica de culoare maro. Inchiderea este realizata prin capsa, iar pe interior are un buzunarel special pentru a insera o carte de vizita.
99,00 lei
Mapa pentru conferinta de culoare neagra. Mapa contine un set de coli A4, suport pentru stilou sau pix si loc special creat cu fata transparenta pentru carti de vizita.
126,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Portofelul suport chei din piele este un cadou elegant, potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Este de culoare neagra, din piele, si are inel metalic pentru a prinde cheile.
95,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Impresiile Clientilor
5/5
Giulio Mindrea
2020-11-20, 21:10 PM

Fericit

5/5
Haulica Simona
2020-11-12, 17:27 PM

Super din toate punctele de vedere!!!!

5/5
Andreea - Bacau
2020-10-06, 18:22 PM

Portofelul este superb! Comanda a venit a doua zi! Multumesc!

4/5
Emil Gabriel Benga
2020-06-09, 19:08 PM

Frumos ambalat și comanda s-a livrat repede.

5/5
Cosilcov Claudia
2018-12-06, 08:50 AM

Multumesc frumos! Sunt superb împachetate, maine de mos Nicolae o deschidem cadourile!

5/5
Gabriela Rebej
2017-09-28, 06:29 AM

In mod cert voi reveni cu o alta comanda. Multumesc

5/5
Cristina-Cluj
2016-08-26, 10:48 AM

Buna ziua, am fost foarte multumita atat de produse, cat si de promptitudinea livrarii si de serviciile oferite ( au fost impachetate foarte frumos gata pentru a fi daruite).Va multumesc frumos!

5/5
Ana - Bucuresti
2016-07-12, 13:40 PM

Sunt foarte multumita. Produsul este de calitate, frumos prelucrat.