Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu privire la folosirea lor. Află mai multe detalii
Categorii Cadouri

Icoane

Icoane

Icoane cu argint şi foiţă de aur 

La magazinul nostru de cadouri, categoria Icoane găsiţi o gamă largă de icoane argintate şi icoane de argint, unele cu foiţă de aur. Printre modelel noastre deosebite se numără icoane cu Maica Domnului, Maica Domnului cu Pruncul, Isus Hristos sau Cina cea de Taină. Aceste icoane religioase se dovedesc a fi nişte cadouri extraordinare pentru nuntă, botez, casă nouă, sărbători religioase sau chiar şi pentru o zi de naştere. 

Icoane
4.98/5, Bazat pe 63 recenzii. 4.98/5 | Bazat pe 63 recenzii.
Produse:
Sortare:
Icoana Argintata Fecioara Maria Nou
Icoana argintata realizata in Italia cu Fecioara Maria si pruncul Isus. Are spatele intarit cu lemn de culoare wenge. Poate fi agatat pe perete sau proptit cu ajutorul piciorusului de sustinere.
168,00 lei
Icoana Moderna 3D Sfanta Familie 22cm Nou
Icoana moderna 3D cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana este realizata cu mare atentie la detalii in Italia si este placata cu argint pur.
345,00 lei
Icoana Rotunda Sfanta Familie 16cm Nou
Icoana rotunda argintata cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana are un diametru de 16 cm si este placata cu argint pur. Spatele este intarit cu o placa de lemn si are picior de sustinere pentru a fi tinuta pe noptiera.
298,00 lei
Icoana Moderna 3D Sfanta Familie 16 cm Nou
Icoana moderna 3D cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana este realizata cu mare atentie la detalii in Italia si este placata cu argint pur.
225,00 lei
Icoana argintata inima Sfanta Familie, cu o dimensiune de 16x18 cm. Icoana este placata cu argint pur si poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
290,00 lei
Icoana argintata inima Fecioara Maria, cu o dimensiune de 16x18 cm. Icoana este placata cu argint pur si poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
290,00 lei
Icoana argintata cu flori Maria cu Isus, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana este realizata manual in Italia, este in relief, placata cu argint pur.
225,00 lei
Icoana argintata cu cristale Fecioara Maria, o icoana foarte eleganta care poate fi oferita cadou unei persoane speciale. Acest produs este realizat in relief, placat cu argint pur, avand spatele intarit cu lemn.
435,00 lei
Icoana rotunda argintata cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Icoana are un diametru de 11 cm si este placata cu argint pur. Spatele este intarit cu o placa de lemn si are picior de sustinere pentru a putea fi tinuta pe noptiera.
178,00 lei
Iconita in forma de inima cu Sfanta Familie, o icoana eleganta placata cu argint pur. Spatele este intarit cu lemn, care poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul solicitat.
175,00 lei
Iconita in forma de inima cu Maria si Pruncul Isus, o icoana eleganta placata cu argint pur. Spatele este intarit cu lemn, care poate fi personalizat prin aplicarea unei placute gravate cu mesajul solicitat.
175,00 lei
Icoana decupata Sfanta Familie, un cadou deosebit care va umple caminul de caldura sufleteasca. Icoana realizata in Italia este placata cu argint pur, iar forma iesita din comun ii da o eleganta aparte.
395,00 lei
Icoana decupata Maria, un cadou elegant pentru o ocazie speciala. Icoana realizata in Italia este placata cu argint pur, iar forma nedefinita ii da o eleganta aparte.
390,00 lei
Rama foto placata cu argint pur si foita de aur decorata cu iconita Maria cu Pruncul Isus. Rama foto este una foarte eleganta, realizata in Italia. Dimensiune rama: 12,5x9,5 cm, dimensiune poza 6x9 cm.
115,00 lei
Iconita rotunda argintata cu Sfanta Familie, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Iconita are un diametru de 7,5 cm si este placata cu argint pur.
125,00 lei
Iconita moderna 3D cu Sfata Familie, o icoana placata cu argint pur aplicata pe o placa de lemn. Forma este curbata, iar detaliile in relief sunt realizate cu maiestrie.
125,00 lei
Iconita boltuita ortodoxa, care reprezinta Sfanta Familie realizata pe metal placat cu argint pur, aplicata pe o placa din lemn. Icoana este de inalta calitate, fiind asezata in cutie eleganta de cadou.
75,00 lei
Iconita argintata ortodoxa cu rama lemn de culoare maro inchis cu Maica Domnului din Kazan, avand forma boltuita. Poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
75,00 lei
Icoana Speciala in relief cu Maria si Pruncul Isus. Iconita este realizata din metal placat cu argint pur, aplicata pe o placa de lemn. Poate fi asezata pe noptiera sau agatata pe perete.
125,00 lei
Icoana boltuita realizata in stil ortodox, care reprezinta Sfanta Familie. Este creata pe metal placat cu argint pur, aplicata pe urma pe o placa din lemn frumos finisat.
195,00 lei
Icoana argintata ortodoxa cu rama lemn de culoare maro inchis cu Maica Domnului din Kazan, avand forma boltuita. Poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere.
195,00 lei
Icoana boltuita ortodoxa, care reprezinta Sfanta Familie realizata pe metal placat cu argint pur, aplicata pe o placa din lemn. Icoana este de inalta calitate, fiind asezata in cutie eleganta de cadou.
135,00 lei
Icoana argintata ortodoxa cu rama lemn de culoare maro inchis cu Maica Domnului din Kazan, avand forma boltuita. Poate fi agatata pe perete sau asezata pe noptiere cu ajutorul piciorului de sustinere.
135,00 lei
Iconita cu inger pazitor, o iconita argintata de inalta calitate, ilustrand un inger care vegheaza deasupra unui copil in timpul somnului, tinand un felinar in mana.
168,00 lei
Icoana Selecta argintata cu Sfanta Familie, icoana ortodoxa realizata din materiale de calitate superioara. Spatele este intarit cu un lemn fin, iar icoana este placata cu argint.
275,00 lei
Icoana Maica Domnului Amolyntos cu finisaje aurii si argintii, o reproducere dupa o icoana datata din sec. XIV-lea. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur.
275,00 lei
Icoana Maica Domnului Amolyntos cu finisaje color, o reproducere dupa o icoana datata din sec. XIV-lea. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur.
652,00 lei
Icoana Sfanta Treime este realizata in Italia si este placata cu argint. Spatele icoanei este din lemn de culoare inchisa si poate fi personalizat prin aplicarea unei placute cu aspect metalic, gravata laser cu mesajul dorit.
275,00 lei
Icoana Argintata Maica Domnului cu 7 Sageti -13%
Icoana Maicii Domnului cu 7 Sageti, numita deasemenea si "Imblanzirea inimilor impietrite". Cele 7 sageti reprezinta 7 dureri ale Mariei cauzate de evenimente din viata lui Isus.
275,00 lei 240,00 lei
Icoana deosebita realizata din lemn sculptat manual si metal placat cu argint, reprezentand pomul vietii. Isus este reprezentat in centrul icoanei, avandu-i pe cei 12 apostoli in jurul lui.
399,00 lei
Icoana Sfanta Treime Color este realizata in Italia si este placata cu argint. Spatele icoanei este din lemn si poate fi personalizat prin aplicarea unei placute cu aspect metalic, gravata laser cu mesajul dorit.
275,00 lei
Icoana Sfanta Familie cu Rama Maro, realizata in Italia. Icoana placata cu argint este aplicata pe o baza din lemn de culoare maro inchis. Poate fi asezata atat pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere, cat si agatata pe perete.
168,00 lei
Icoana cu Sfantul Francisc placata cu argint pur, realizata in Italia. Avand o baza din lemn, aceasta icoana poate fi prinsa pe perete sau asezata pe polita cu ajutorul piciorusului de sustinere.
299,00 lei
Icoana cu Sfanta Familie placata cu argint pur, avand o baza realizata din lemn cu finisaj alb. Icoana are o dimensiune de 21x27 cm si poate fi agatata pe perete sau aseza pe noptiera cu ajutorul piciorusului de sustinere.
465,00 lei
Icoana Dubla color cu Maica Domnului din Kazan pe partea stanga si Isus pe partea dreapta. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur.
369,00 lei
Tablou copacul vietii in nuante de alb - crem, cu un decor in forma de inima cu inger pazitor. Tabloul este realizat din lemn si metal placat cu argint pur in Italia.
531,00 lei
Tablou copacul vietii cu icoana placata cu argint, un cadou de suflet pentru orice ocazie. Tabloul este realizat din lemn si metal placat cu argint pur in Italia.
531,00 lei
Iconita ovala cu Sfanta Familie, un cadou realizat din piele ecologica si metal placat cu argint pur. Cadoul are un strat de piele roz deschis, unul de piele fina alba, peste care este aplicata iconita realizata in relief.
110,00 lei
Iconita ovala cu Sfanta Familie, un cadou realizat din piele ecologica si metal placat cu argint pur. Cadoul are un strat de piele albastru deschis, unul de piele fina alba, peste care este aplicata iconita realizata in relief.
110,00 lei
Iconita ovala Maria cu Pruncul Isus, un cadou realizat din piele ecologica si metal placat cu argint pur. Cadoul are un strat de piele roz pal si unul de piele fina alba, peste care este aplicata iconita realizata in relief.
110,00 lei
Iconita ovala Maria cu Pruncul Isus, un cadou realizat din piele ecologica si metal placat cu argint pur. Cadoul are un strat de piele albastru deschis, unul de piele fina alba, peste care este aplicata iconita realizata in relief.
110,00 lei
Icoana ovala argintata, de dimensiune mare, realizata in Italia in 3D, cu Sfanta Familie. Icoana in relief este aplicata pe o baza din lemn de culoare maro.
697,00 lei
Icoana Sfanta Familie cu rama decupata, o piesa realizata in Italia. Icoana este placata cu argint si aplicata de o rama realizata din lemn alb cu decupaje curbate.
349,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana Ovala 3D Fecioara Maria -14%
Icoana ovala 3D cu Fecioara Maria, o eleganta piesa realizata in Italia. Maica Domnului apare in aceasta icoana rugandu-se langa patul Pruncului. Icoana placata cu argint, realizata in relief, este aplicata pe un lemn fin, de culoare maro.
697,00 lei 599,00 lei
Iconita cu varf Sfanta Familie, o icoana micuta dar eleganta realizata in Italia, placata cu argint. Spatele si piciorusul de sustinere sunt realizate din lemn.
115,00 lei
Icoana Sfanta Familie cu Rama Alba, realizata in Italia. Icoana placata cu argint este aplicata pe o baza din lemn de culoare alba. Poate fi asezata atat pe noptiera cu ajutorul piciorului de sustinere, cat poate fi agatata si pe perete.
168,00 lei
Icoana Maria cu rama alba, o iconita eleganta realizata in Italia. Placata cu argint, aceasta icoana este aplicata pe o baza din lemn de culoare alba.
168,00 lei
Tablou mare Sfanta Familie cu rama de lemn de culoare maro inchis, icoana fiind aplicata pe o placa alba. Icoana este placata cu argint, realizata in Italia.
410,00 lei
Tablou mare cu Fecioara Maria, avand rama de lemn de culoare maro inchis, iar icoana este aplicata pe o placa alba. Icoana este placata cu argint si are o inaltime de 29,5 pe o latime de 24,5 cm.
410,00 lei
Icoana in valuri Sfanta Familie, o eleganta reprezentare a familiei unite, un cadou de inalta calitate realizat in Italia. Icoana este placata cu argint si aplicata pe o baza din lemn.
355,00 lei
Icoana in valuri cu Fecioara Maria si pruncul Isus, o deosebita icoana argintata, realizata in Italia. Produs de inalta calitate, care are o baza realizata din lemn de culoare mahon.
355,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Icoana placata cu argint, Maria cu Pruncul. Icoana este realizata din metal placat cu argint, aplicata pe o baza din lemn cu marginile decupate. Icoana este de inalta calitate, realizata in Italia.
349,00 lei
Icoana argintata cu Sfantul Nicolae, realizata in Italia. Este placata cu argint pur si a fost tratata pentru a ramane neschimbata in timp. Icoana poate fi personalizata prin aplicarea unei placute gravate cu mesaj si este asezata in cutie de cadou.
315,00 lei
Icoana ortodoxa argintata Sfanta Familie color, o icoana deosebit de eleganta, realizata in Italia. Este placata cu argint pur si este aplicata pe un suport din lemn.
552,00 lei
Tablou oval inger pazitor satinat, un produs elegant, realizat in Italia. Dimensiuni: 11,5 x 15,5 cm. Baza tabloului este realizat din lemn de culoare crem.
185,00 lei
Icoana Dubla Maica Domnului din Kazan pe partea stanga si Isus pe partea dreapta. Icoana este realizata in Italia si este placata cu argint pur. Avand o baza din lemn de culoare inchisa, aceasta icoana deosebita poate fi asezata atat pe noptiera cat si pe o polita.
349,00 lei
Icoana Argintata 3D Maria si Pruncul Isus. Icoana este realizata in Italia, aplicata pe un suport din lemn de culoare inchisa. Dimensiuni: 14,5x19 cm.
315,00 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Cina cea de Taina Color Satin -9%
Icoana Cina cea de taina argintata, realizata in Italia. Icoana are 13x30 cm, realizata cu mare atentie la detalii in nuante viu colorate. Aplicata pe un suport din lemn finisat meticulos, poate fi atat prinsa pe perete cat si asezata in picioare proptita cu ajutorul piciorusului de sustinere.
385,00 lei 351,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Rama foto placata cu argint si foita de aur decorata cu Sfanta Familie. Rama foto este una foarte eleganta, realizata in Italia. Dimensiune rama: 12,5x9,5 cm, dimensiune poza 6x9 cm.
115,00 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Sfanta Familie, icoana ortodoxa argintata. Icoana este realizata cu mare atentie la detalii, folosind elemente din foita de aur. Icoana este prinsa pe o baza din lemn, care poate fi asezata fie in picioare fie agatata pe perete.
225,00 lei
Icoana Dantelata Maria cu Pruncul -12%
Icoana Dantelata Maria cu Pruncul, o creatie italiana speciala de calitate superioara. Baza din lemn finisat poarta o placa argintata, decorata de mainile iscusite ale celor de la Casa Atelier Italia.
545,00 lei 480,00 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Cruciulita argintata, cu o icoana mica din rasina aplicata, reprezentand-o pe Sfanta Fecioara Maria cu pruncul Isus. Importat sub licenta Bagutta Italia.
72,00 lei
Tabloul Icoana Inger Pazitor este realizat pe o placa de argint, in Italia. Imaginea este 3D. Argintul are un finisaj mat si lucios si este aplicat pe lemn fin de culoare alba.
325,00 lei
Bazat pe 5 recenzii.
Impresiile Clientilor
5/5
Burghiu - Cluj Napoca
2021-01-06, 19:21 PM

Servicii prompte. Multumim

5/5
Miron - Braila
2020-12-02, 19:27 PM

Mulțumim din suflet!

5/5
Andreea - Bucuresti
2020-11-12, 17:26 PM

Comanda a venit împachetată frumos pt cadou. Am fost plăcut surprinsă

5/5
Rodica - Rupea
2020-08-28, 10:24 AM

Super din toate punctele de vedere. Felicitari !

5/5
Raluca - Rasnov
2020-08-13, 18:47 PM

Va mulțumesc pentru produsele dumneavoastră de calitate superioara și de livrarea super rapida a acestora!!! Recomand cu drag Gift Express!!!

5/5
Crina Puscasu
2020-07-17, 11:16 AM

Incredibil de repede a fost livrata. Multumesc.

5/5
Bota Aurelia
2020-06-29, 16:14 PM

Sunt foarte mulțumită atât de calitatea icoanei cât și de serviciile echipei dumneavoastra .Felicitari .

5/5
Bălăiță Roxana
2020-06-22, 13:04 PM

Foarte încântată și mulțumită!! Recomand cu drag!!

5/5
Turlea Janina
2020-06-19, 21:20 PM

Multumesc mult pentru promptitudine, iar cadoul este foarte frumos ambalat. Mi se pare interesanta gama de produse si sigur voi mai face comenzi in viitor.

5/5
Corina - Bucuresti
2020-05-29, 12:36 PM

Pe deplin multumita de ceea ce am primit, arata asa cum ma asteptam, iar promptitunea dumneavoastra m a ajutat sa ma folosesc la timp de cadoul pe care tocmai l-am achizitionat. Recomand cu incredere. :)

5/5
Luminita - Arad
2020-04-29, 14:30 PM

Multumesc mult.

5/5
Alexandra Radea
2020-04-25, 08:31 AM

Cadoul ideal este cel oferit din suflet.
Am rămas plăcut surprinsa de calitatea acestei iconițe și de ceea ce transmite când o tii in mana. La superlativ totul.
Personal f dragut. Felicitări pt serviciile oferite! Nota 10! Voi reveni cu drag !

5/5
Adrian - Bucuresti
2020-03-07, 08:19 AM

Super tare

5/5
Popa Paraschiva
2020-02-12, 11:54 AM

Va mulțumesc pentru tot.Am fost mulțumită de comanda pe care am primit-o într-un termen atât de scurt.

5/5
Cristea - Ciorogarla
2020-01-21, 16:05 PM

Sunt foarte multumita de calitatea produsului primit, a fost o surpriza foarte placuta sa descopar ca se poate si asa.
Cu siguranta voi mai vizita Gift Express.
Multumes operatorilor dumnevoastra pentru lejeritatea si eleganta cu care comunica cu clientul.

5/5
Stroe Marinela
2020-01-15, 11:55 AM

Nu am desfăcut pachetul, fiind vorba de un cadou, dar cred ca este in regula. Ambalajul a fost foarte sigur, oricum.

5/5
Iulia Gavris
2019-12-20, 23:50 PM

Foarte multa amabilitate, produse foarte frumoase, delicate, vin incredibil de frumos ambalate.

5/5
Tat Mariana
2019-10-30, 08:03 AM

MULTUMESC PENTRU AMABILITATEA PERSONALULUI, MAI RAR GASESTI PERSONAL DISPUS LA COMUNICARE, INDIFERENT DE ZI SAU ORA. CINSTE VOUA! PRODUSELE SUNT DE CALITATE.

5/5
Luminita Popescu
2019-09-15, 08:16 AM

Cel mai frumos posibil cadou de botez! Scutecele (preferate de parinti) se murdaresc si se arunca, hainutele raman mici si, in cel mai bun caz, se daruiesc altor copii. Aceasta e o amintire pentru o viata!

5/5
Cristina Dan
2019-08-27, 19:15 PM

Am fost extrem de mulțumită de produsul comandat. Foarte multă atenție la detalii iar produsul in sine este de o finețe de nedescris! Cu siguranța voi mai reveni și cu alte comenzi.